5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Meer fijne feeds? Bekijk dan onze favoriete accounts van de vorige keer. En vergeet natuurlijk niet Roomed te volgen!

Kym Grimshaw | @kymgrimshaw
Kym heeft naar eigen zeggen altijd eten in de ene hand en haar camera in de andere. We like! Deze Britse blogger/fotograaf/stylist legt de fijnste plaatjes vast op haar account. Van de perfecte eggs Benedict tot de leukste lokale cafeetjes. Kunnen jouw flatlays wel wat creativiteit gebruiken? Dan haal je uit de feed van Kym genoeg inspiratie!

Tee | @thatsotee
Ben jij net zo reislustig als Tee? Laat je dan meenemen naar de mooiste plekjes. Een heerlijk, zonnig account om bij weg te dromen.

Jimmy Marble | @jimmymarble
Gedurfde kleuren, toffe poses en extravagante make-up. Het account van Jimmy staat boordevol smaakvolle fotografie met een komisch randje. Dit kleurenbommetje is een fijne afwisseling tussen alle strakke, minimalistische accounts.

Alice Catherine | @alicecatherine
Deze fashionista heeft een fijn stijltje, met een vleugje Franse elegantie en een vintage touch. Dus zoek je wat outfitinspiratie? Check dan zeker dit account eens!

Johanna | @mintundmeer
De Duitse Johanna is een interieurliefhebber – en dat is iets wat wij graag zien! Hoewel wij jou bij Roomed al dagelijks voorzien van jouw portie interieurinspiratie, is het soms ook lekker om gewoon op Instagram een beetje te scrollen. Mint und meer is er dan eentje om ook in de gaten te houden!

Reageer op artikel:
5 Instagram-accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten