Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kinderkamer 14 jul 2018

Ouders bouwen Harry Potter babykamer voor hun pasgeboren zoon

En de award voor leukste ouders ooit gaat naar… Kaycee en Casey uit Illinois! Zij maakten voor hun zeven maanden oude zoontje de allercoolste babykamer geheel in Harry Potter stijl. Het thema is tot in de puntjes uitgewerkt. Zo is de kamer niet alleen leuk voor de baby, maar ook voor de ouders zelf: “As I sit here rocking our little man to sleep it’s like I am in Hogwarts!“. En tja, wie wil dat nou niet?

Ben je – net als wij – ook een echte Harry Potter fan? Check dan zeker ook even deze te gekke leeshoek, die een moeder voor haar zoontje bouwde ín de trapkast.

Harry Potter gallery wall

Aan de muren hangen de banieren van – hoe kan het ook anders – Griffoendor en de gallery wall bestaat uit foto’s van belangrijke personages en momenten uit de boeken.

Zelfs over de kleinste details is goed nagedacht. Niet gek, als je bedenkt dat het plannen van de babykamer maanden heeft geduurd. De zoektocht naar de juiste meubels en accessoires nam heel wat tijd in beslag.

De babykamer heeft niet veel daglicht, maar dat is handig opgelost door een prachtige muurschildering van Nate Baranowski. Op de muren zijn de oude stenen van het kasteel geschilderd, maar ook het raam. Door het raam kijk je naar buiten over de prachtige landschappen naast Hogwarts en zit Hedwig geduldig te wachten. Net echt!

Meer Harry Potter in je interieur:

Het interieur en de architectuur van Hogwarts is geinspireerd op oude kastelen, bibliotheken en prestigieuze universiteiten. Wij zetten de mooiste voorbeelden op een rijtje. Enne, wist je dat deze 17 plekken uit sprookjes écht bestaan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.facebook.com

Reageer op artikel:
Ouders bouwen Harry Potter babykamer voor hun pasgeboren zoon
Sluiten