Dit interieur brengt de oude typemachine weer terug

Oude machines sieren menig vintage interieur. Naaimachines bijvoorbeeld, zijn een ware eyecatcher voor op de de vensterbank en oude telefoons of platenspelers hebben ook hun rentree gemaakt in de hedendaagse interieurs. Dit huis heeft ook een vleugje vintage toegevoegd door een oude machine nieuw leven in te blazen: een prachtige zwarte typemachine.

We schreven eerder al een artikel over oude vintage typemachines. Gemist? Je leest hem hier terug!

Ten eerste: hoe schattig ziet dit huis er van buiten uit?

Dit huis is het bewijs dat je niet per se een oud huis met klassieke ornamenten nodig hebt, om toch dat perfecte vintage sfeertje te pakken te krijgen. Een paar accessoires, meubels en het juiste kleurgebruik zijn de ingrediënten to seal the deal.

Donkere warme tinten zorgen over het algemeen voor een wat ‘oudere’ vintage look in huis. Donkerrood is een goede optie, evenals bruin en beige. Dit kun je dan bijvoorbeeld combineren met roestkleuren of mosgroen. Ook pastel doet het goed in een vintage interieur!

Een koelkast hoort in de keuken. Toch? Nee hoor, in dit huis kan bij ook prima in het woongedeelte. Natuurlijk helpt het wel een beetje mee dat het een waanzinnig mooie SMEG koelkast is, maar een ander soort koelkast kan ook zomaar een design object worden.

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Fantastic Frank

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit interieur brengt de oude typemachine weer terug
Sluiten