Before & after: van oude school tot modern appartement

Wij vinden het altijd geweldig om te zien hoe een oud, gedateerd of versleten pand wordt omgetoverd tot een stijlvolle woning. Het laat zien wat er allemaal mogelijk is en dat je je niet tegen moet laten houden door een ruimte die niet jouw smaak is. Vandaag kwamen we deze oude school tegen, die omgetoverd is tot een modern appartement.

Laat je inspireren door de voor- en na-foto’s:

Als je de buitenkant van de 100-jarige school ziet, zou je niet verwachten dat er binnenin een modern interieur schuilt. Maar toch is er heel wat gebeurd! Zo is er een trap verplaatst, een badkamer gecreëerd en bleek onder de gelige vloer een prachtig houten parket verscholen te liggen.

Wow wat een verschil. Dankzij de strakke witte muren, de frisse vloer en de elegante meubelstukken herken je de oude school niet meer terug. Door het verplaatsen van de trap, komt er ook veel meer daglicht naar binnen.

Vanuit deze hoek is de transformatie goed te zien. Zoals je ziet is een fijne basis essentieel. Een vergeelde vloer kun je het best vervangen, want hierdoor oogt ook de rest van je interieur ouderwets en flets.

Reden genoeg dus om je niet af te laten schrikken door een ouderwets interieur, wanneer je een bezichtiging hebt.

Wil je meer transformaties zien?

StreetEasyCompass

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Before & after: van oude school tot modern appartement
Sluiten