Oude garage omgebouwd tot industriële woning

admin 13 mei 2013 Binnenkijken

Industriële woningen hebben een bepaalde flair over zich die wij zeer waarderen. Deze ruimte is een ruwe diamant die door de bewoners perfect omgebouwd is tot riante woonruimte met een ruwe, doch verfijnde uitstraling. Het appartement beschikt nu over één slaap- en badkamer maar aangezien de ruimte 185 vierkant meter is kan dat makkelijk uitgebreid worden.

Roomed_garage_01

Roomed_garage_02

Roomed_garage_03

Roomed_garage_04

Het interieur vormt met haar rustieke meubels, vele verschillende texturen en industriële materialen de perfecte combinatie tussen stoer, strak en chique. De voormalige garage biedt nu ruimte aan een groot eetgedeelte compleet met motorfiets om de originele functie van de ruimte te benadrukken.

Roomed_garage_05

Roomed_garage_06

Roomed_garage_07

Ook in de rest van het huis wordt het industriële benadrukt door grote merkborden, onafgewerkte gips- en spaanplaten en een originele tandartslamp in de keuken. Het zitgedeelte is waar je het echte thuisgevoel krijgt. Er is gewerkt met warme, zachte materialen en het oversized tapijt met daarop een neutrale bank geven de ruimte een uitnodigende sfeer.

Roomed_garage_08

Roomed_garage_09

Roomed_garage_10

inthralld.com

Reageer op artikel:
Oude garage omgebouwd tot industriële woning
Sluiten