admin
admin Binnenkijken 13 mei 2013

Oude garage omgebouwd tot industriële woning

Industriële woningen hebben een bepaalde flair over zich die wij zeer waarderen. Deze ruimte is een ruwe diamant die door de bewoners perfect omgebouwd is tot riante woonruimte met een ruwe, doch verfijnde uitstraling. Het appartement beschikt nu over één slaap- en badkamer maar aangezien de ruimte 185 vierkant meter is kan dat makkelijk uitgebreid worden.

Het interieur vormt met haar rustieke meubels, vele verschillende texturen en industriële materialen de perfecte combinatie tussen stoer, strak en chique. De voormalige garage biedt nu ruimte aan een groot eetgedeelte compleet met motorfiets om de originele functie van de ruimte te benadrukken.

Ook in de rest van het huis wordt het industriële benadrukt door grote merkborden, onafgewerkte gips- en spaanplaten en een originele tandartslamp in de keuken. Het zitgedeelte is waar je het echte thuisgevoel krijgt. Er is gewerkt met warme, zachte materialen en het oversized tapijt met daarop een neutrale bank geven de ruimte een uitnodigende sfeer.

inthralld.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Oude garage omgebouwd tot industriële woning
Sluiten