Wees creatief met je nachtkastje en geef je slaapkamer een originele look

Op zoek naar een toffe look voor je slaapkamer? Doe creatief met je nachtkastje en kies voor een van de toffe opties hieronder, of bedenk zelf iets om tot nachtkastje om te toveren voor een originele uitstraling in je slaapkamer.

Ben je een echte DIY’er? Dan zit er zeker iets voor je bij. Je kan namelijk altijd nog wat haarspeld poten of wieltjes ergens aan bevestigen om het toch weer wat meer eigen te maken. En vergeet het niet een leuk kleurtje te geven als je je slaapkamer op wilt fleuren!

6x creatief met je nachtkastje

1. Een bar cart

Een nachtkastje op wieltjes is handig als je af en toe de indeling van je slaapkamer verandert. Daarbij geeft het ook een dynamische look aan je interieur. Style hem nog mooi en je hebt een tof karretje naast je bed.

Voor de feestdagen: zo style je een bar cart voor je volgende feestje

2. Een vintage koffer

Een koffer op een leuke verhoging of een paar koffers op elkaar vormen een origineel nachtkastje. Heel leuk als je graag een nostalgische sfeer in je slaapkamer wilt of als je van reizen houdt. Hang dan nog een toffe wereldkaart in je kamer en je kan lekker wegdromen.

3. Bouw je krat(ten) om tot nachtkastje

Ook een houten krat tover je zo om tot een nachtkastje. Als je wilt kan je er nog zelf poten onder DIY’en of zet hem rechtop neer. Verf hem in een kleur die past binnen het kleurenschema van jouw slaapkamer om hem makkelijk in je interieur te matchen. Of ga niet voor een zwevende plank, maar voor een zwevend kratje aan de muur.

4. Een schommel

Wij vinden deze swingende look zo leuk! Een schommel als nachtkastje geeft je slaapkamer een echte speelse vibe. We raden het je wel aan om hem toch aan één kant aan de muur te bevestigen. Zo weet je zeker dat jouw spullen er nooit vanaf schommelen.

5. Een boomstam nachtkastje

Haal de natuur naar je slaapkamer met een origineel boomstam nachtkastje. Het ziet er tof uit en staat vooral heel leuk in een groene slaapkamer

6. Een minimalistische plank

Houd je van een minimalistische stijl of wil je jouw slaapkamer er netter uit laten zien. Dan is een houten open plankje naast je bed een goed alternatief voor een nachtkastje. Een tof idee: vervang de plank met een boomschijf voor een nog originelere look.

Biedt een plank toch te weinig ruimte voor jouw spullen? Kijk nog even wat opruimgoeroe Marie Kondo op haar nachtkastje heeft staan als de jouwe al snel iets te vol staat. Of zet een rieten mand onder je open plank voor extra opbergruimte.

Sportief kind? Deze sporty-kinderkamer ideeën zijn mega leuk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
Wees creatief met je nachtkastje en geef je slaapkamer een originele look
Sluiten