Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 19 apr 2018

Maak een statement met vrolijke origami kunst aan de muur

Kunst aan de muur, we love it. En al helemaal als het om een echte eyecatcher gaat waar je je ogen niet vanaf kunt houden. We hebben weer een pareltje gevonden die we maar al te graag aan de muur zouden willen hangen: de Moduuli collectie van Kinga Kubowicz.

In de kunstwerken is veel dynamiek en speelsheid terug te vinden door de mooie vormen en het reliëf van het papier. Het heeft wel iets weg van origami, de eeuwenoude Japanse kunst van het papiervouwen. Je hebt vroeger vast wel eens zo’n ingewikkelde kraanvogel proberen te vouwen, niet?

roomed-origami
roomed-origami

De designs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Je kunt er dus altijd eentje uitkiezen die perfect in jouw interieur past. Of je nou gaat voor een kleurrijk exemplaar of voor minimalistisch wit.

roomed-origami
roomed-origami

Deze vrolijke mandela staat toch fantastisch in elk interieur? De pastelkleurtjes knallen er echt uit op een witte muur.

Kopen?

De kunstwerken zijn te koop op Etsy. Voor €91,02 heb je zo’n uniek rechthoekig origami kunstwerk in je woonkamer hangen. Voor een grote mandela of andere vorm betaal je iets meer, namelijk €141,13.

Bron: Etsy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak een statement met vrolijke origami kunst aan de muur
Sluiten