Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 23 okt 2016

Oranje en groen velours in de mix!

Waar we eerder niet zo snel zouden gaan voor oranje in huis, hebben we de laatste weken toch een beetje een zwak ontwikkeld voor deze kleur. Vooral de combinatie oranje en groen doet het goed. Zo stelden we al een colorboost samen waarbij we tangerine mixten met groen en blauw en nu besloten we om onze favoriete stof van het moment er ook nog maar eens bij te halen. We hebben het natuurlijk over velours, ofwel fluweel, ofwel velvet. Je begrijpt het.

Met dit moodboard willen we je inspireren om oranje en groen velours te mixen. In de woonkamer doe je dat al heel simpel met een paar fluwelen kussens in deze kleuren. Mag je een nieuwe bank uitkiezen? Overweeg dan een bank van luxe velours en zet vooral veel groene planten in de ruimte voor die fijne kleurenmix. In de slaapkamer ga je voor een fluwelen plaid met kussens in de tegenovergestelde tint.

Houd de rest van het interieur qua kleuren neutraal. Een witte basis doet beide kleuren nog beter uitkomen en in een donker interieur creëer je met groen en oranje velours een bijzonder magische look.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oranje en groen velours in de mix!
Sluiten