Maud van Dijck
Maud van Dijck Trends 30 aug 2021

5 opvallende trendkleuren waar je een statement mee maakt in huis

Durf risico’s in je interieurkeuzes te nemen. Waag het bijvoorbeeld niet om toch voor die neutralere kleur te kiezen als je je ogen niet van dat opvallende rood kan houden. Het zou zo zonde zijn om niet die kans te grijpen wanneer je het eigenlijk wel wilt.

Om dat bange gevoel misschien wat weg te nemen, hebben wij voor jullie wat opvallende kleuren uitgekozen die ook lekker trendy zijn.

5 trendkleuren voor een statement in je interieur

1. Dieporanje

Niet alleen dieporanje, maar ook tinten zoals geeloranje of roodoranje kunnen echt een knal aan je interieur geven. Oranje is hot deze zomer met de zonneschijn die het in huis haalt.

2. Citroengeel

Wil je echt de zon in huis halen, kies dan voor citroengeel. Deze opvallende kleur is ook ideaal om optimistische accenten in je interieur te verwerken.

Kijk maar hoe gemakkelijk het hierboven is gedaan met het gele plafond, de deken over de stoel én de citroenen in de fruitschaal om het af te maken.

3. Green Ash

Deze mintgroene tint heeft een mooie energieke uitstraling. Het is daarom ook een ideale kleur voor de tegels in een badkamer door de frisse indruk die het geeft.

4. Vermiljoen

Een donkerrode muur laat je interieur er meteen verfijnd uitzien, terwijl het ook een gevoel van warmte creëert.

Deze kleur staat daarom ook heel mooi in een woonkamer of een thuisbibliotheek met een haard. Hierdoor wordt de warmte nog meer benadrukt als je ‘s avonds het vuur aan hebt.

5. French Blue

Blauw kan je soms echt versteld laten staan door de veelzijdigheid die deze kleur heeft. Meestal wordt het namelijk gebruikt om een gevoel van kalmte in je interieur te krijgen, maar zoals je kan zien in deze blauwe keuken kan het daarnaast ook een gedurfde look geven.

Waarom geel de nieuwe accentkleur is die je in je woonkamer wilt

opvallende kleur trends
5 kleuren waarmee jouw interieur echt opvalt Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
5 opvallende trendkleuren waar je een statement mee maakt in huis
Sluiten