Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Verlichting 8 okt 2020

Must see: de lampen van Market Set zijn een eyecatcher in elk interieur

Als je op zoek bent naar een opvallende hanglamp, zoek dan niet verder. We hebben dé lamp (of nee, eigenlijk lampen) gevonden waar je verliefd op gaat worden. De lampen van Market Set zijn uniek, opvallend en enorm stijlvol. Kijk mee en laat je verrassen.

Het verlichtingsmerk Market Set heeft haar roots in de Franse regio Bordeaux liggen. Hier wordt al sinds de jaren zeventig gewerkt aan de meest bijzondere lampen. En dan hebben we het niet over standaard bureaulampen, maar echte verlichte kunstwerken. Deze lampen zijn ontworpen om in het middelpunt van de belangstelling te staan – en dat zie je meteen.

Genoeg gepraat over de lampen, tijd om een paar prachtige voorbeelden te laten zien.

opvallende hanglamp market set
Bron: Market Set
opvallende hanglamp market set
Bron: Market Set

Kijk omhoog

Het is een favoriet hoor, deze opvallende hanglamp uit de collectie Screen Cannage. Perfect voor in een huis met hoge plafonds, want hiermee trek je de aandacht meteen naar boven. Daarnaast past ‘ie helemaal in de interieurtrends van de laatste tijd, zoals het warm minimalisme en al helemaal een Nieuw Mediterraans interieur.

Goed nieuws als je na het zien van deze lamp ook niets anders meer boven de eettafel wilt hebben hangen. We hebben twee Nederlandse webshops gevonden waar de lamp sowieso te koop én nog op voorraad is. Drent en Van Dijk shop heeft de XXL variant in het zwart te koop (€806), en webshop Flinders verkoopt de normale versie (€516) én de XXL versie (€806) in het zwart en de natuurlijke variant.

opvallende hanglamp market set
Bron: Market Set
opvallende hanglamp market set
Bron: Market Set

Een andere serie waar we dol op zijn is de Singapour collection, waarvan je de foto’s hierboven ziet. En overigens ook op de indrukwekkende lampen uit Formentera, hieronder op de foto. Stuk voor stuk een unieke, opvallende hanglamp die je goed met elkaar én met de rest van je interieur kunt combineren. Je snapt het al: we zijn groot fan.

Deze lampen uit deze collecties koop je vanaf €120, allemaal bij Flinders. De levertijd verschilt op dit moment van 1 week tot ongeveer 6 weken. Dus yes, binnen een paar weken kan jij een van deze eyecatchers gebruiken voor jouw interieur.

Gek op deze stijl? Dan vind je de onderstaande artikelen ook leuk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Must see: de lampen van Market Set zijn een eyecatcher in elk interieur
Sluiten