Opvallende bank in je woonkamer? Deze fantastische roze bank overtuigt je ervoor te kiezen

De bank is één van de belangrijkste meubelen in het hele huis. Het is een groot item in huis en je brengt er nou eenmaal veel tijd op door (Netflix marathon, anyone?). Wij zijn dan ook blij dat de bank in steeds meer interieurs de spotlight krijgt die het verdient. Dat geldt ook voor de fantastische roze bank in dit huis. Het was liefde op het eerste gezicht met deze opvallende bank.

En naast de bank zijn er nog een hoop andere inspirerende interieurlessen van dit huis te leren, dus scroll vooral even verder.

Verliefd op roze opvallende bank

Deze roze bank komt rechtstreeks uit onze dromen. Niet alleen om de geweldige kleur, maar ook door het hoge level in comfort waar deze bank over lijkt te beschikken. Ten slotte kan je er ook nog eens een hele familie op kwijt. We like it.

Denk je er ook aan om een opvallende bank te kopen die meteen de toon zet in de woonkamer? Als je toch een rustgevend geheel wilt creëeren, is het slim om net als bij dit huis de vloer en de muren neutraal te houden.

opvallende bank in woonkamer

Alsnog saai?

Maak je geen zorgen dat je alsnog een ietwat suf interieur hebt. Het tegendeel is waar, laat dit huis zien. Dé truc? Kies naast de kleur van de bank nog een andere accentkleur. In dit geval is er gekozen voor blauw. Deze kleur komt voor in de kussens op de bank, maar ook in de kunst en bij het kastje aan de muur.

Je kunt het interieur daarna aanvullen met opvallende meubels, zoals de geweldige ronde salontafel. Omdat deze wel qua vorm opvalt en niet qua kleur, wordt de aandacht mooi verdeeld.

Home office in een hoekje

Geen ruimte voor een hele home office? Dit huis laat mooi zien hoe je toch een fijne plek om te werken kunt creëeren. De eigenaren hebben een hoekje gevonden waar ze waarschijnlijk anders toch niet zoveel mee konden en hebben hier een klein bureautje neergezet.

Een must do als jij het hetzelfde gaat aanpakken: hang planken boven het bureau. Die zorgen niet alleen voor meer opbergruimte, maar ook nog eens voor meer sfeer. Enne, een hangplantje kan dan niet ontbreken!

Rustgevende blauwe slaapkamer

Hier worden we nou blij van: de accentkleur uit de woonkamer komt terug in de slaapkamer. En hoe! De muren van deze ruimte hebben een prachtige donkere (grijs)blauwe kleur.

Een perfecte kleur voor de slaapkamer. Naast dat het gewoon heel mooi staat, zorgt het namelijk ook voor een rustgevend gevoel. Uit onderzoek blijkt dat je er een rustig hartritme en een gevoel van sereniteit van krijgt.

Wereldbollen in overvloed

Aan wereldbollen geen gebrek in dit huis, maar dat snappen we helemaal, want ook wij zijn fan. Zeker als ze op deze manier voorkomen in een interieur. Deze wereldbol voelt door de kleur meer vintage aan, wat weer perfect past bij de vintage feel van het kastje eronder.

De bol matcht qua kleur ook perfect bij de Monstera en pannenkoekplant. Twee van onze favoriete kamerplanten, dus je snapt: wij zijn verkocht. Toch doen de eigenaren er nog een schepje bovenop. Die kaart in een lijst met het schilderijtje van een boot erboven, is namelijk ook een geweldige vondst.

Zwarte tegels in de keuken

Als laatste nemen we een kijkje in de ruime keuken. Tegels op de vloer – en zeker zwarte – zijn ontzettend handig voor de knoeipotten onder ons (guilty…). Toch stralen tegels vaak niet echt warmte uit.

De eigenaren hebben dit oplost door voor een tafel met stoelen van donker hout te kiezen en er een vloerkleed onder te leggen (die meteen kleur aan de keuken geeft!). Ook zijn de muren in een lichtgrijs geschilderd, in plaats van die gewoon wit te houden.

Ook valt ons meteen het bord aan de muur op. Een mooi alternatief voor kunst aan de muur. Zéker in de keuken.

Meer fijne binnenkijkers met een opvallende bank

Kvarteret Makleri

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Opvallende bank in je woonkamer? Deze fantastische roze bank overtuigt je ervoor te kiezen
Sluiten