Optische illusies in een waanzinnig huis in Kopenhagen

Karen Maj Kornum heeft haar eigen design gallery en webshop, Another Ballroom. Je kunt je dus wel voorstellen dat een kijkje in haar huis in Kopenhagen gelijk staat aan een overload aan creativiteit. Eigenlijk is haar huis een beetje een showroom van Another Ballroom. Veel van het interieur is namelijk te koop in haar webshop.

Logisch natuurlijk. Als je zo in het vak zit, kies je ook de mooiste spullen uit voor je eigen huis. Net als ‘onze’ Vera. Haar huis is een echt ‘Brainy Huis‘ vol met items die ze zelf verkoopt. Maar nu even terug naar Kopenhagen, want in dit huis zit dus een optische illusie verstopt, die je misschien niet direct spot. Wij zijn benieuwd of jij er overheen kijkt..

Kijk nog eens goed naar bovenstaand foto. In eerste instantie lijkt het alsof de kamer nog groter is, maar het bankje staat toch echt tegen een muur. Het is ook geen reflectie in de spiegel. Een muurschildering dan misschien? Het lijkt het meest op een kunstwerk, maar zeker weten doen wij het ook niet.

Karen woont hier samen met haar man en vier kinderen. Een huis vol dus! Het interieur heeft een heerlijk ontspannen bohemian sfeer. Geen typisch Scandinavisch wit, maar gaaf mid-century design en veel natuurlijke materialen.

Heeft dit huis in Kopenhagen je op ideeën gebracht voor een city trip? Deze drie plekken mag je absoluut niet missen bij een bezoekje aan deze stad.

stylistnicolineolsen.blogspot.dk

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Optische illusies in een waanzinnig huis in Kopenhagen
Sluiten