Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kunst 2 feb 2016

Optische illusies gecombineerd met prachtige architectuur

Optische illusies, wij vinden het altijd zo interessant! In dit artikel lieten we je al acht bijzondere voorbeelden zien, maar via onze vrienden van Froot kwamen we deze prachtige serie tegen. Deze schilderingen zijn namelijk gecombineerd met de mooiste architectuur! Met zulke optische illusies is het de bedoeling dat je de graphics alleen kunt bekijken vanuit één zichtpunt. Wanneer je je je verplaatst door de kamer, zullen de optische illusies niet meer kloppen en kijk je enkel naar een wirwar van lijnen.

Ben je benieuwd hoe je een optische illusie kan toevoegen aan je interieur? Ze kunnen goed van pas komen als je je huis wat groter wilt laten lijken! In dit huis in Kopenhagen hebben ze de perfecte oplossing..

Bron: Imgur
Bron: Imgur

>> 7x kunst in maat XXL

Bron: Imgur
Bron: Imgur

Op het eerste gezicht lijkt het alsof het trapgat is afgesloten met een glazen deur met polkadots. Maar niets is minder waar! Wanneer je de trap oploopt veranderen de perfecte cirkels naar gekke ovalen.

Bron: Imgur
Bron: Imgur

>> Zo kies je de juiste kleur voor je muur

Bron: Imgur
Bron: Imgur

In deze prachtige hal is een grote oranje spiraal geschilderd. Vanuit één perspectief klopt de spiraal volledig, maar de schilderingen zien er nog steeds te gek uit wanneer je je verplaatst door de ruimte.

Bron: Imgur
Bron: Imgur

Ben je benieuwd naar meer voorbeelden van deze bijzondere schilderingen? Bekijk dan dit artikel op Froot!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.froot.nl

Reageer op artikel:
Optische illusies gecombineerd met prachtige architectuur
Sluiten