Al klaar voor de zomer? De balkontafel is nu ook opklapbaar verkrijgbaar!

Weet je het nog? Vorig jaar hadden we het voor het eerst over de balkontafel. Een tafel die je niet op je balkon zet, maar aan de balkonreling hangt. Hartstikke makkelijk, want op die manier kan je optimaal genieten van de ruimte die je balkon te bieden heeft. Er staat namelijk niets op de grond. Deze zomer is de balkontafel terug, met een flinke upgrade: er is nu ook een opklapbare versie te bestellen!

Mocht je echt een krap balkon hebben, maar wel graag van een balkontafel gebruik maken, dan hebben we goed nieuws. Diverse prototypes hebben afgelopen winter de werkbank gepasseerd, met als resultaat een opklapbare balkontafel. Ideaal voor als je écht een smal balkon hebt.

Lees ook: Hebben! Met deze Balkon BBQ kan je lekker op je balkon barbecueën

De opklapbare slimme balkontafel

Met een opklapbaar balkon sla je twee vliegen in één klap. Zo kan je uitgebreid dineren of laptoppen op het uitgeklapte blad. Maar wil je de balkontafel alleen gebruiken voor een koffietje, of om een paar leuke planten op te zetten? Dan kan je het blad gewoon ingeklapt laten.

Net zoals bij de oudere versie is deze slimme balkontafel ontzettend praktisch, omdat je geen last hebt van vervelende tafelpoten. Daardoor kan je tuinstoelen, bloempotten en al het andere dat je op een balkon hebt staan gewoon onder de balkontafel schuiven. Daarnaast hang je ‘m ook nog eens gemakkelijk om met een uniek ophangsysteem. De balkontafel wordt voor je op maat gemaakt als jij de juiste breedte van de balkonreling doorgeeft.

Ook geïnteresseerd in een eigen Slimme Balkontafel? Je kunt ze in verschillende maten bestellen bij GoudmetHout. Wij hebben nú al zin in de zomer, jij ook?

Meer inspiratie voor het balkon:

Reageer op artikel:
Al klaar voor de zomer? De balkontafel is nu ook opklapbaar verkrijgbaar!
Sluiten