Rosa Bertram
Rosa Bertram Binnenkijken 16 aug 2019

Binnenkijker: deze leren stoelen stelen de show in dit open appartement

Hoewel we graag een virtueel kijkje nemen door grootse panden die we kunnen vinden, moeten we ook de kleinere woningen niet vergeten. Zoals dit Zweedse appartement van slechts 37,5 vierkante meter. Het meest opvallend? De heerlijke leren stoelen.

De bewoners hebben zich niet laten kisten door het ruimtegebrek, want het appartement ziet eruit om door een ringetje te halen.

woonkamer
Bron: Lundin

Lichte woonkamer

Deze woonkamer is er één waar we blij van worden, met ramen (bijna) zo hoog als het plafond. Aan licht is er immers nooit genoeg in huis.

Hoewel grijs de overhand heeft qua kleurenpallet in dit appartement, is er toch geen gebrek aan kleur. Je hebt maar een paar subtiele aardetinten nodig en – je raadt het vast al – kamerplanten. Planten hebben altijd de kracht om net die subtiele touch van warmte en gezelligheid uit te stralen.

leren stoelen
Bron: Lundin

Leren stoelen

Dan deze prachtige minimalistische, leren stoelen. Het zijn dé eyecatchers van deze studio. Alleen fungeren als stoelen doen ze dus zeker niet. Een perfect voorbeeld van hoe interieur ook meteen dienst kan doen als kunst en kleuren catcher in het interieur!

open kamer
Bron: Lundin

Slapen in je woonkamer

Zoals je in de bovenstaande foto ziet bestaat deze ruimte uit niet veel meer dan een ruimtelijke, open woonkamer die direct grenst aan de slaapkamer én keuken. Eigenlijk is het appartement waar we over spreken dus een studio, want van muren is vrij weinig te bekennen.

Het idee van een studio zou je kunnen afschrikken (want: help, geen privacy!), maar de ruimtes zijn zó ingericht dat de ruimte elk hun eigen stijl en gevoel hebben.

Dit vind je vast ook leuk: Geweldig: deze lichte moderne studio is alles behalve studentikoos

bed kussens
Bron: Lundin

Als we de slaapkamer van nog iets dichterbij bekijken zien we hoe veel rust, maar ook gezelligheid het slaapgedeelte (want dat is het eerder) uitstraalt.

Ondanks het vele wit, voelt de ruimte gezellig en warm aan. De schilderijen en verschillende kleuren kussens zijn daar perfect voor. Pluspunt: zo ziet je slaapkamer er altijd netjes opgeruimd uit!

Meer binnenkijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lundin

Reageer op artikel:
Binnenkijker: deze leren stoelen stelen de show in dit open appartement
Sluiten