Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 31 mei 2018

Oh la la, vanaf maandag kan je chillen op een opblaasbaar lounge eiland van de Lidl

In de categorie ‘deze gadgets wil je hebben voor de zomer’ hebben we weer een must-have gevonden, dit maar bij onze grote favoriet de Lidl. Hier koop je aanstaande maandag namelijk een lounge eiland voor een prikkie. Voor op het strand, of voor je eigen privé-zwembad natuurlijk. Dat wordt ultiem genieten!

Dit opblaasbare lounge eiland is ideaal voor elke stranddag. Het lounge eiland heeft een stevige rugleuning, twee drankhouders voor ijskoude biertjes of cocktails, en als je er af valt kan je er gemakkelijk weer opklimmen, omdat er een touw rondom het lounge-eiland vastgebonden zit.

Daarnaast kan je het touw ook altijd vastbinden aan de kant van het water, zodat je niet alle kanten opdrijft. Handig!

roomed-lidl-lounge-eiland
roomed-lidl-lounge-eiland

In het zonnetje

Je hoeft niet bang te zijn dat je verbrand, want het lounge eiland is voorzien van een afneembaar zonnescherm. In dit zonnescherm zit een UV-filter. Toch raden we altijd af om onbeschermd de zon in te gaan. Smeer dus altijd met een goede zonnebrand!

Het lounge eiland is ongeveer 2 x 2 meter breed. Je kunt er dus riant in je eentje op liggen, maar met z’n tweeën (en een beetje passen en meten met z’n drieën) is ook goed te doen.

Hier koop je jouw lounge eiland

Vanaf 4 juni is jouw nieuwe gadget voor maar €79,99 te koop bij de Lidl. Dat lijkt misschien aan de dure kant, maar andere lounge eilanden kunnen al snel richting de €200 gaan. Echt een koopje dus! Wil je er zeker van zijn dat je ook een exemplaar bemachtigd? Je kunt ‘m alvast reserveren op hun website.

Ook lekker voor in de zomer: deze handige klap-bank waar je lekker op kunt zitten. En maak jouw interieur dat meteen even extra zomers met deze bloemenletter in je vensterbank.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh la la, vanaf maandag kan je chillen op een opblaasbaar lounge eiland van de Lidl
Sluiten