Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Binnenkijken 17 aug 2018

De oplossing voor elk klein studentenhuis: opbergruimte ónder je bed

Woon je in een klein huis, klein appartement of een studentenhuis en kom je telkens weer opbergruimte tekort? Dit huis biedt dé oplossing: opbergruimte ónder je bed. Eureka!

Van je sokken tot je dagboeken: een bed met opbergruimte eronder is ideaal voor wat je dan ook maar kwijt wilt. In het kleine studentenhuis in Göteborg op de foto’s is het bed ook nog eens heel handig weggemoffeld in een nis. Doordat het bed op een verhoging is geplaatst, heb je daaronder zeeën van opbergruimte.

Opbergruimte onder je bed

Opbergruimte onder je bed

Onder dit bed zijn vier grote laden aangebracht en nog een kastdeurtje (links op de foto). Ook de ruimte áchter het bed wordt benut: achter het hoofdeinde is nog een ondiepe, lage kast geplaatst die tegelijk dienstdoet als nachtkastje.

Opbergruimte onder je bed

Klein wonen

Sowieso is dit huis een mooi voorbeeld van hoe klein wonen óók stijlvol kan. Dit éénkamerappartement is van alle gemakken voorzien en ingericht als een echt, volwassen huis.

Tot slot nóg een slimme tip uit dit appartement: door een zwevende kast op te hangen, creëer je optisch meer ruimte. Dus heb je een kleine woning? Kies daarvoor in plaats van voor een gewone kast die met beide poten op de grond staat. Zweven = cool.

Nog meer tips voor de studentenkamer:

Bron: Stadshem.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De oplossing voor elk klein studentenhuis: opbergruimte ónder je bed
Sluiten