Opberginspiratie: stapelbare bakjes in verschillende prints

Opbergen. Het is misschien niet bepaald een sprankelend onderwerp, maar toch heel essentieel voor de opbouw en de styling van de rest van je interieur. Wij laten je in dit artikel een hele stijlvolle manier van opbergen zien: door middel van stapelbare bakjes in verschillende prints met neutrale tinten.

Het fijne aan opruimen en opbergen is dat je interieur er een clean en ruim karakter van krijgt. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden!

Begin met de wat grotere bakjes en werk zo omhoog. Maak verrassende combinaties door print af te wisselen met een mooie pasteltint.

Verschillende prints door elkaar gebruiken is bij deze stapelbare bakjes essentieel voor een stijlvol effect. Doordat de bakjes meestal niet per stuk verkocht worden maar in groepen van twee of drie, passen de kleuren eigenlijk altijd perfect bij elkaar.

Where to shop

Dit soort stapelbare bakjes zijn te koop in allerlei winkels. Bij de Hema bijvoorbeeld, of de Xenos. Maar de allerleukste varianten vind je volgens ons zonder twijfel bij Søstrene Grene en Hay.

Reageer op artikel:
Opberginspiratie: stapelbare bakjes in verschillende prints
Sluiten