Opa bouwt boomhut van drie verdiepingen voor zijn kleinkinderen

Normaal gesproken zijn het de kinderen die de boomhut bouwen. Maar in dit geval zijn de rollen even omgedraaid. Jay Hewitt (59), ofwel de aller coolste opa ever, nam zijn rol wel heel serieus en maakte een boomhuis van maar liefst drie verdiepingen. De beste man bouwde twee jaar lang aan de hut, maar noemt het nog steeds een work-in-progress. Dit najaar maakt Jay het interieur af.

In onderstaande video geeft hij je een rondleiding en laat hij zien dat vooral gevonden materialen uit de directe omgeving gebruikt zijn, zoals de berkenbomen voor de trap.

In principe bouwde Jay de boomhut voor zijn kleinkinderen en hoewel die er echt wel wat tijd doorbrengen, ligt er ook een plan om de boomhut én hun eigen woonhuis te verkopen. Mocht dit niet lukken, dan heeft Jay ook al een alternatief plan: het boomhuis uitbreiden met een dakterras en brug naar het andere huis.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat het huis niet verkocht zal worden, maar hopen stiekem voor de kinderen dat ze er voorlopig nog even kunnen spelen. Want hoe gaaf is het om vanuit een drie verdiepingen tellende boomhut de tuin in te glijden?

Eerder schreven we over een groep vrienden, die hun droomplek vonden om onderstaande boomhutten te bouwen. Meer daarover lees je hier.

www.thesunchronicle.com

Reageer op artikel:
Opa bouwt boomhut van drie verdiepingen voor zijn kleinkinderen
Sluiten