Op zoek naar rust? Boek een drijvend hotel!

Een drijvend hotel, dat lijkt ons wel wat. Dit hotel heeft alle voordelen van een catamaran, maar is toch net iets groter en comfortabeler. Dit concept van Salt&Water heeft al de nodige awards gewonnen en is hopelijk heel snel te boeken.

Salt&Water wilde een hotel maken waarbij het mogelijk is om nieuwe plekken natuur te ontdekken op een natuurvriendelijke manier. Kamperen, maar dan zonder de natuur te beschadigen. De gasten kunnen de catamarans zelf besturen: heerlijk rondvaren of juist een mooie vaste spot kiezen.

drijvend hotel Roomed

Het hotel heeft twee onderdelen. In het ‘vaste’ gedeelte kom je binnen bij de receptie. Verder is er een restaurant, een aantal kantoren en een café. Bij de receptie boek je je privé catamaran, trossen los en gaan!

drijvend hotel Roomed

Bang om zeeziek te worden, maar wel dol op water? Wij kwamen ook een vakantieverblijf op het water tegen, dat wel geschikt is voor jou!

drijvend hotel Roomed

Slapen doe je op de vliering, die te bereiken is via een trappetje.

drijvend hotel Roomed

De catamaran is groot genoeg voor twee tot vier personen en biedt veel privacy. Op het balkon kun je heerlijk van de zon en het uitzicht genieten, maar het is ook goed te gebruiken als duikplank voor een frisse duik in het water.

drijvend hotel Roomed

De bedoeling van de architecten van dit hotel is dat de gasten zelf een mooie, rustige plek in de natuur kunnen zoeken om hun vakantie te vieren. Een luxe manier van kamperen zonder de natuur te beschadigen, en dat vinden wij een mooie gedachte.

Bekijk ook eens deze bijzondere manieren van kamperen

saltandwater.rs

Reageer op artikel:
Op zoek naar rust? Boek een drijvend hotel!
Sluiten