Op zoek naar een nieuw optrekje? Voor 25 miljoen woon je óp de Dam

Wonen middenin het centrum óp de Dam, wie wil dat nu niet? Nu zullen er velen zeggen dat het er veel te druk en te rumoerig is, maar wij verzekeren dat je daar in deze nieuwe appartementen geen last van zal hebben. De paleisjes worden gebouwd naast De Bijenkorf en hebben uitzicht op het echte Paleis.

Omdat dit toch wel wordt gezien als een van de mooiste locaties hangt er ook een behoorlijk prijskaartje aan. Makelaar Christie’s gaat de appartementen verkopen en de prijzen gaan vanaf 1,1 miljoen tot maximaal 25 miljoen euro.

de dam
de dam

Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd wat je krijgt als je zo diep in de buidel tast. De veertien appartementen hebben verschillende oppervlakten die variëren van 118 tot 1230 vierkante meter. Naast een prachtig appartement met het allerbeste uitzicht op de Dam wordt je ook nog eens extra in de watten gelegd met valet parking, een conciërge, catering, een wasserij, beveiliging en zelfs een privé butler.

de dam
de dam

Er zouden al enkele potentiële kopers zijn, waaronder veel (rijke) internationale belangstellenden. Ook hoorden we in de wandelgangen dat er ook al een celebrity interesse heeft getoond. Wie weet komt de familie Oerlemans wel weer terug naar Amsterdam, zij zetten ten slotte onlangs dit prachtige huis in Los Angeles te koop voor 21 miljoen euro.

www.at5.nl

Reageer op artikel:
Op zoek naar een nieuw optrekje? Voor 25 miljoen woon je óp de Dam
Sluiten