Ga je op kamers wonen? Zo deel je een ruimte van 16 vierkante meter stijlvol én praktisch in

Een studio van 16 vierkante meter mét een keuken, een eettafel, een kast én een bed? Yes, het kan! En nog stijlvol ook. Ga je op kamers wonen en heb je niet zo veel ruimte? Of woon je gewoon klein? Dan haal je zeker inspiratie uit dit compacte kamertje!

Meer studio inspiratie? Check dan eens deze binnenkijker.

Als je graag een eethoekje wil creëren in een kleine ruimte of een studio, dan is een inklapbare tafel of eentje die je uit kan schuiven, ideaal. Op deze manier kun je meer gasten ontvangen, zonder dat je altijd een grote tafel in je kamer hebt staan.

Het is ook belangrijk om zo veel mogelijk gebruik te maken van de muur. Muurplankjes of een stalen rek zijn bijvoorbeeld niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle keuze. Zo hangen aan het rek van deze studio niet alleen keukenlepels, maar ook leuke kaartjes ter decoratie.

Wil je graag meer opbergruimte creëren? Dan is een verhoogd bed met lades erg handig.

Verder is het belangrijk de basis zo rustig mogelijk te houden. Hier is gekozen voor veel wit, met een aantal blauwe accenten. Daardoor blijft de kamer ruimtelijk en oogt het licht.

Wil je meer weten over het combineren van kleuren? Met de 60/30/10-regel wordt dat een makkie! Hier lees je daar alles over.

Ontdek meer

Het is niet groot, maar toch heb je nog niet alles gezien! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Ga je op kamers wonen? Zo deel je een ruimte van 16 vierkante meter stijlvol én praktisch in
Sluiten