Renée Leeuw
Renée Leeuw Trending 11 aug 2016

Onze favorieten uit de nieuwe IKEA catalogus

Vandaag kregen wij alvast de kans om de nieuwe IKEA catalogus in te kijken en mochten we de nieuwste collecties bewonderen tussen de maïsvelden. Ja, dat lees je goed: middenin het boerenland konden we de nieuwste items bekijken. De catalogus ligt volgende week bij iedereen op de deurmat, maar wij geven je alvast een preview en zetten onze favorieten op een rijtje.

Zo weet jij ook alvast wat je kunt verwachten.

1. Nieuw keukendesign

Bij IKEA draait het komende tijd vooral om food. Zo zijn er heel wat nieuwe gerechten in de restaurants te vinden en is het keukendesign wederom uitgebreid met een nieuwe serie. Onze favoriet? De waterverf achterwand voor in de keuken. Deze is nu al (online) te bestellen!

Bron: IKEA

2. De nieuwe PS collectie

De PS collectie is sowieso favoriet op de Roomed redactie en vooral de stoel bestaande uit een heleboel kussentjes staat hoog op ons verlanglijstje.

Bron: IKEA

3. Stoere tafel

Zwarte poten, houten blad. Deze stoere tafel is onderdeel van de SALLSKAP serie, die wederom rond het thema food werkt. De serie bestaat uit een aantal items voor in de eetkamer en keuken, zoals houten stoelen die qua design erg doen denken aan meubels die je vroeger in boerderijen wel zag.

4. Ombre kaarsen in te gekke kandelaars

Last, but not least: de accessoires! Want met een kleine aanpassing kun je je huis al een heel andere look en feel geven. Deze kandelaars zijn nieuw in het assortiment staan fantastisch in combinatie met de gehackte kaarsen. Een tijdje was ombre echt een trend en wat ons betreft mag die best weer terugkomen. Thanks IKEA voor de hack!

Benieuwd naar de rest van de IKEA catalogus? Volgende week ligt ‘ie op je deurmat. Hieronder nog wat kiekjes van vandaag. Volg ons op Instagram voor de Instagram stories van vandaag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onze favorieten uit de nieuwe IKEA catalogus
Sluiten