Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 4 aug 2018

Interieur crush: one line art schilderijen voor een vleugje elegantie

Soms is minder meer! Kijk maar naar deze kunstwerken van één lijn. Fijne lijntjes zijn fijn en wij van Roomed zijn er dol op. Het eenvoudige design past vrijwel bij elk interieur, want zwart en wit zijn kleuren die goed te combineren zijn. 

Soms mist je kamer een sprankje elegantie en fijne lijntjes zijn dan ideaal. Leuk voor naast je opmaaktafel, maar ook in je woonkamer zijn de lijntjes een presentje voor het oog. De schilderijen moet je wel zelf uitprinten, maar dat is een karweitje wat zo is gepiept. En stiekem is het altijd wel leuk om als crea bea aan de slag te gaan.

One line art schilderij

Zelfgemaakt

De one line art schilderijen kan je zo vaak uitprinten als je zelf wilt. Niet verkeerd voor €7,50 euro toch? Het lijstje waar je het schilderij inzet draagt ook bij aan de gewenste look. Denk bijvoorbeeld aan een baroklijstje, een gekleurd lijstje of juist een simpel lijstje. Het kan allemaal!

Luxe voor weinig

De schilderijen hebben door hun eenvoudige design en het vrouwen silhouette een luxe uitstraling. De minimalistische interieurtrend doet denken aan het werk van de Spaanse kunstschilders Picasso en Miro. Helaas is dat qua prijs voor de meeste van ons niet haalbaar, maar de one line art is gelukkig wel betaalbaar.

one line art face

One line art

Een schilderij is leuk, maar twee of drie fleuren elk leeg hoekje op. Zet er een mooi vaasje met roos of blad in en je hebt een nieuw favoriet hoekje. Het is ook leuk om drie dezelfde schilderijen naast elkaar op te hangen. Of je kiest voor drie verschillende schilderijen en creëert weer een totaal andere look. En dat door zo’n kleine aanpassing.

Een beetje kleur

Als je helemaal niets hebt met alle eenvoud kan je kiezen voor schilderijen met kleuraccenten. Zoals een vrouwengezicht met rode lippen, maar er zijn ook schilderijen met gele accenten. De verschillende schilderijen zijn fijntje bij Etsy te bestellen en worden geleverd in verschillende maten.

Op zoek naar meer interieur crushes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: one line art schilderijen voor een vleugje elegantie
Sluiten