admin
admin Wooninspiratie 28 apr 2018

Slaap tussen de vissen is mogelijk in dit Indische onderwater hotel

Hands up als je er van droomt om tussen de vissen te slapen? Onder water verdwijn je in een compleet andere wereld. En in dit onderwater hotel maak jij deel uit van die bijzondere wereld. Tof! Onze vrienden van Want zochten uit hoe dat er precies uit ziet.

Iedereen die wel eens heeft gedoken, weet dat je je onmidellijk in een hele andere wereld waant wanneer je verdwijnt onder het wateroppervlak. Je lijkt wel terecht te zijn gekomen in een magische omgeving en veel mensen krijgen er na een eerste introductie geen genoeg meer van. Binnenkort wordt het mogelijk om je magische ervaring door te zetten, zelfs terwijl je slaapt. Conrad Hotels and Resorts komt namelijk in de Malediven met Maruka: een heus onderwater hotel.

Ondergedompeld tussen de vissen

Maruka betekent “koraal” in het Divehi, wat de taal is die ze op de Malediven spreken. Het idee is een beetje zoals de tunnel in Seaworld, maar dan heb je een gigantische slaapkamer, badkamer, woonkamer en zelfs een tweede verdieping onder een grote koepel. Aan de andere kant van het glas bevindt zich de Indische oceaan.

Nadat je zelf de hele dag in het water bent geweest, kun je de onderwater ervaring doorzetten tijdens het diner en het in slaap dommelen. Zelfs wanneer het licht uit is blijf je door genieten van het fosforescerende en bioluminescente leven onderwater.

Onderwater hotel in november paraat voor gasten

Het hotel zal bijna vijf meter onder het wateroppervlakte komen te “zwemmen”. Als je fan bent van De Kleine Zeemeermin moet je uiteraard binnenkort een tripje plannen naar Maruka.

Het wordt helaas geen goedkoop uitje. Zo’n suite met woonkamer en tweede verdieping kun je betreden voor een bedrag van ruim 40.000 euro. Je hebt nog even om erover na te denken, want het hotel opent pas in november zijn deuren.

Mocht je permanent van het onderwater leven willen genieten, kun je altijd nog voor een woonboot in Dubai gaan. Dit is uiteraard een luxe woonboot en hij komt inclusief “kelder”, waar je ook kunt koekeloeren naar de vissen onderwater.

Diep in de zee

Blijf je liever op het droge, maar wil je wel de vibe van de zee in je interieur terug zien? Dan kan je uit dit zee-interieur een flinke portie inspiratie halen.

Dit artikel verscheen eerder op Want.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slaap tussen de vissen is mogelijk in dit Indische onderwater hotel
Sluiten