Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 1 mrt 2020

Shit, ik heb een oncomfortabele bank gekocht. Wat nu?

Van alle meubels in huis is de bank misschien wel de belangrijkste. Op de bank kijk je tv, lees je boeken en doe je zo nu en dan een dutje. Maar dan moet ‘ie natuurlijk wel lekker comfy zijn. Wat doe je nou wanneer je een oncomfortabele bank hebt gekocht? Wij helpen je een handje.

Banken kun je testen in de winkel, maar helaas kun je niet even een filmpje kijken of een uitgebreid dutje doen. Dus echt goed je bank testen lukt eigenlijk niet. En als je de bank online koopt, kan het al helemaal niet.

Tips bij een oncomfortabele bank

Het kan dus gebeuren dat je een oncomfortabele bank koopt, daar pas achter komt wanneer je er een tijdje op hebt gezeten en ‘m niet meer terug kan brengen.

Schapenvacht of een ander zacht kleed

Soms heeft een bank ook gewoon tijd nodig om een beetje zachter te worden. Wanneer dit echter niet gebeurd moet je het heft in eigen handen nemen.

Gebruik een (nep) schapenvachtje of een ander zacht kleed om de gedeelten waar je op zit zachter te maken. Niet alleen is het lekker zacht; het zorgt ook nog eens voor meer warmte.

> Lees ook: zo style je de kussens op de bank in de woonkamer

Fluffy kussens

Met leuke fluffy kussens kun je eigenlijk nooit de mist in gaan en het is ook nog eens de perfecte manier om je bank comfortabeler te maken.

Investeer in kussens van goede kwaliteit waar je lekker tegenaan kan leunen. Wees ook niet bang om grote of lange kussens aan te schaffen, die zorgen alleen maar voor extra comfort.

De bankkussens aanpassen

Deze optie is misschien wel wat meer gedoe, maar dit is de manier om ook daadwerkelijk iets in je bank aan te passen. Je kunt namelijk heel goed je bankkussens aanpassen. Er zit vaak gewoon een rits in de hoes.

Bij winkels als bijvoorbeeld de Schuimwinkel kun je schuimrubber of vulling kopen om je kussens op te vullen en op die manier aan te passen.

Meer over de perfecte bank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shit, ik heb een oncomfortabele bank gekocht. Wat nu?
Sluiten