Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 6 jul 2016

Om in de zomersfeer te komen: de mooiste stranden van de wereld

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Enkele weken geleden brachten we het boek over het bekendste zwembad ter wereld onder je aandacht. Aangezien sindsdien de zomer nu niet bepaald voluit is doorgebroken, proberen we het nogmaals met een zomerse titel: Beaches van fotograaf Gray Malin.

De foto’s van die Malin vinden momenteel meer dan gretig aftrek bij de mode-elite van Hollywood. En terecht. Vanuit helikopters schiet Malin de meest waanzinnige beelden van de mooiste stranden over de hele wereld, van The Hamptons tot Saint-Tropez en van Rio de Janeiro tot Barcelona. Dat resulteert in prachtige speelse lichtschakeringen, vormen en perspectieven – en stuk voor stuk dragen ze bij aan een gelukzalig zomergevoel.

Beaches is verkrijgbaar voor 35 euro bij MENDO.

MEER BOEKEN
Voor de vakantieganger of reiziger raden we The Monocle Travel Guide Series aan en momenteel is het nieuwste boek van Helmut Newton trending en check je zijn werk ook in een grote overzichtstentoonstelling in FOAM.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Om in de zomersfeer te komen: de mooiste stranden van de wereld
Sluiten