Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 14 jun 2019

Oh yes, de items uit de CASA folder van juli zijn weer té leuk

Stop waar je mee bezig bent – er ligt weer een toffe nieuwe collectie van één van onze favoriete interieurwinkels in de schappen. Woonwinkel CASA heeft namelijk weer een persbericht uitgestuurd met de leukste items voor je interieur. Waarschuwing: na het zien van de foto’s wil jij ook alles kopen.

Dat was bij ons in elk geval wel het geval!

CASA folder juli

De druppelvormige spiegels zijn voor ons een reden om meteen naar de winkel te rennen. Helemaal hoe ze zo met z’n tweeën gecombineerd zijn met de ronde spiegel. Door deze vormen met elkaar te combineren krijg je een toffe, speelse look. Daarbij vinden wij een decoratieve spiegel sowieso leuker dan een schilderij.

Ook zijn we helemaal verliefd op de mand in de hoek van de foto. Deze mand is geschikt als stijlvolle opberger, maar ook om een mooie plant in neer te zetten. Voor welke optie zou jij gaan?

CASA folder juli
CASA folder juli

Ook voor tuinaccessoires moet je in juli bij CASA zijn. De woonwinkel verkoopt de allerleukste items waarmee je een tuinfeest in één klap een stuk leuker maakt. Sfeervolle kaarsen, rotan en rieten manden, maar ook de limonadetap staat hoog op onze wish list.

CASA folder juli
CASA folder juli

Mogen we dit tafeltje met deze stolp nu hebben, alsjeblieft? Deze combinatie staat niet alleen mooi in een Scandinavisch interieur, maar kan ook goed in een moderne inrichting gecombineerd.

CASA folder juli
CASA folder juli
CASA folder juli

Ook deze zomerse tuinset ziet er heerlijk uit. Okergele tuinkussens met een palmboomprint zijn wat ons betreft altijd een goede keuze voor de zomer. Ook als de zon dan even niet schijnt, heb je een heerlijk vrolijk gezicht in de tuin.

Net zo enthousiast geworden van de nieuwe CASA folder als wij? Je vindt deze collectie nú in de winkels en in de CASA webshop.

Een oudere CASA folder bekijken op Roomed?

Wie weet liggen deze prachtige collecties ook nog wel in de winkels!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh yes, de items uit de CASA folder van juli zijn weer té leuk
Sluiten