Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 jun 2020

Oh my, we willen álle items uit de nieuwe IKEA collectie in huis halen

Een groen interieur vol natuurlijke materialen, dát is het doel van de nieuwe IKEA collectie van de zomer van 2020. Daarmee speelt IKEA helemaal in op alles wat we dit jaar terug willen zien in ons interieur. We nemen je mee naar de nieuwe IKEA collectie genaamd BOTANISK.

Van plantenpotten tot kussens en plaids, wat vinden we deze collectie toch leuk. Dat wordt een online bezoekje brengen aan de IKEA!

Een kijkje naar de nieuwe IKEA collectie BOTANISK

Samen met sociale ondernemers wereldwijd ontwikkelde IKEA prachtige handgemaakte producten die binnenshuis tuinieren makkelijker en leuker maakt. Denk aan een houten mal om zelf papieren plantenpotjes te maken (handig om je stekjes te laten groeien!) en een opberger om tuingereedschap in te bewaren.

nieuwe IKEA collectie 2020 BOTANISK
Bron: IKEA
nieuwe IKEA collectie 2020 BOTANISK
Bron: IKEA

Jute, hout en bananenvezels

Veel items zijn gemaakt van natuurlijke materialen als jute en hout, maar we zien ook bananenvezel voorbij komen. Zo is de bovenstaande sierpot (waar we de pannenkoekenplant in zien) volledig gemaakt van bananenvezel. De restjes die IKEA overhad van het maken van deze potten, zijn gebruikt om kleden mee te maken.

nieuwe IKEA collectie 2020 BOTANISK
Bron: IKEA
nieuwe IKEA collectie 2020 BOTANISK
Bron: IKEA

Een grote favoriet op de Roomed-redactie: de kussenhoezen van jute met borduursels van bladeren. Deze zijn allemaal met de hand gemaakt, waardoor elke kussenhoes uniek is. Er zijn verschillende versies te koop, maar deze en deze zijn onze favoriet.

Ook een item dat sowieso in ons online winkelmandje terecht komt, is deze hangende pot. Heb je al genoeg potten, maar wil je jouw planten wél ophangen? Dan is deze plantenhanger echt iets voor jou. Wat een keuze, wat een keuze.

Nú in de (online) IKEA-winkels

Deze limited edition IKEA collectie ligt vanaf nu in alle IKEA-winkels. Ga je op dit moment liever niet naar de winkel (dat snappen we volledig!), dan is de collectie uiteraard ook online verkrijgbaar. Ook andere toffe items bij IKEA scoren? Klik dan vooral even op dít populaire Roomed-artikel –> Te gekke woonitems die je bij IKEA kan vinden (en nu in huis wilt halen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh my, we willen álle items uit de nieuwe IKEA collectie in huis halen
Sluiten