Dit huis laat zien waarom een nude interieur zo mooi is

Sommige huizen lopen over van de verschillende kleurencombinaties, felle eetkamerstoelen of kleurrijke kunst. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet altijd mooier te zijn. Soms is alleen zwart en wit ook een goede combi in je interieur. En wat dacht je bijvoorbeeld van een rustgevend nude interieur?

In dit huis doen ze die laatste perfect voor. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren door dit nude kleurenpalet.

‘Nude?’ Denk je misschien. Even een korte introductie: een nude interieur wil zeggen dat een ruimte bestaat uit allerlei verschillende beige tinten. Er wordt contrast aangebracht door verschillende dieptes en donkere en lichte tinten.

In deze woonkamer is het nude interieur minder ‘simpel’ gemaakt door de toevoeging van de felle neon kussentjes op de bank.

De eetkamer en keuken zijn net iets minder beige en voornamelijk wit. Door het prachtige witte marmeren keukenblad en de grote raampartijen wordt de ruimte heel licht en elegant.

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Verliefd geworden op de nude trend? Dat komt goed uit. Wij hebben nog bakken met inspiratie voor je! Wat dacht je van dit Engelse nude interieur of dit prachtige moodboard vol nudetinten?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis laat zien waarom een nude interieur zo mooi is
Sluiten