Lotte Wullems
Lotte Wullems Trends 7 oktober 2017

Dé interieurmusthave van dit seizoen: een velvet poef

De velvettrend speelt al een tijd en daar zijn we heel blij mee. Zo staat een fluwelen bank hoog op ons verlanglijstje en voeg je ook in de slaapkamer een vleugje glamour toe met deze luxueuze stof. Maar nu hebben we een oogappeltje gevonden: een velvet poef.

Ook een mooie toevoeging voor jouw zithoek? Tijd voor wat style-inspiratie.

Layered interior
Team Tonkin

Nu de winter toch echt in aantocht is, kan je interieur weer wat warmte gebruiken. Natuurlijk, de temperatuur mag lekker ophoog, maar ook visueel gezien kun je het behaaglijker aan laten voelen. Door te kiezen voor warme kleuren zoals okergeel en een luxe stof – ja, fluweel! – is ook jouw huis de perfecte schuilplek met dit gure weer.

Residence
Meridiani

Of je het nu al losstaand item gebruikt of als handige salontafel: een velvet poef is een eyecather van de ruimte. Door er een dienblad op te plaatsen, maak je de poef nog veelzijdiger. Zo tover je het binnen no-time van decoratie-item om tot een extra zitplekje.

Roomido

Je kunt ‘m matchen met je bank, waardoor het een soort verlengstuk wordt (hallo hoekbank, hallo comfort!)..

Urban Outfitters

..óf juist gaan voor een andere kleur, zodat je zithoek wat meer dynamiek krijgt.

Tip: de poef op bovenstaande foto kun je hier kopen.

Waar vind je nog meer leuke fluwelen poefjes?

Sostrene Grene heeft een aantal leuke exemplaren in hun collectie, maar ook dit decadent exemplaar voegt zeker een flinke dosis elegantie toe aan je interieur. Liever een meer luchtige variant? Deze poef op pootjes is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Reageer op artikel:
Dé interieurmusthave van dit seizoen: een velvet poef
Sluiten