Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 mei 2018

Hebben! Deze nostalgische retro tv is stiekem een hippe speaker

Dit wil je hebben: deze retro tv gebruik je niet om tv te kijken (want wees eens eerlijk, we zouden onze mega tv absoluut niet kunnen missen), maar als hippe speaker. Super handig, en hartstikke stijlvol als accessoire in je interieur.

Mensen hebben het wel eens over de goede oude tijd, maar als je eerlijk bent zou je voor geen goud naar een tijd terug willen gaan zonder internet en Netflix. Waar “vroeger” wel goed in was, zijn interessante designs die onze moderne huizen een heerlijke retro vibe geven. De kleine Lofree QTV speaker is daar een perfect voorbeeld van. Het lijkt op een oude retro tv, maar zit vol met handige features.

Precies groot genoeg voor je handpalm

Het speakertje is zo klein dat hij op je handpalm past, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen om voor een gezellig muziekje te zorgen. Door het vintage design valt hij waar je ook gaat op en heb je altijd iets om over te praten. Het uiterlijk van een vintage televisie wordt gecombineerd met de emaille behuizing van een alarmklok

Retro speaker met new school functionaliteit

Aan de bovenkant vinden we een overdreven dikke antenne om het vintage gevoel nog meer e versterken. Ook de knoppen van een vintage tv zijn meegekomen, maar hebben, zoals de beschrijving van de QTV aangeeft, new school functionaliteit gekregen. De bovenste knop gebruik je om je muziek te beheren, terwijl de twee onderste knoppen zorgen voor een timer en alarm.

Blijf op de hoogte

Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je je emailadres achterlaten op de Lofree website om een notificatie te krijgen wanneer de speaker gelanceerd wordt. Hij komt in vier vrolijke kleurtjes: Vernal White, Aestival Blue, Scarlet Red en Peppermint Green.

Zo style je retro items in je interieur

Dat retro spullen ontzettend leuk in je interieur kunnen staan, wordt wel bewezen met deze toffe retro interieurs. Kijk dus nog eens bij je ouders op zolder, of struin Marktplaats af voor de leukste retro items. Dit wil jij ook in huis!

Dit artikel verscheen eerder op Want.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! Deze nostalgische retro tv is stiekem een hippe speaker
Sluiten