admin
admin Boek 25 juni 2013

Northern Delights: een boek om bij te watertanden

Als het doel was om een huis te bouwen waar iedereen wel in zou willen wonen, zou de architect waarschijnlijk Italiaans zijn, de ingenieur Duits, de tuinman hoogstwaarschijnlijk Brits, en de werklieden Zwitsers of Japans. De binnenhuisarchitect zal in ieder geval uit Scandinavië komen. Zonder enige twijfel.

Nauwelijks één ander interieur of product is zo tijdloos, functioneel, esthetisch, en van zulke hoge kwaliteit als dat uit Zweden, Noorwegen Finland of Denemarken. Door de jaren heen zijn er ontelbare meubelstukken, objecten, gebouwen van Scandinavische afkomst iconen geworden in de wereld van interieur, design en architectuur. De huidige generatie ontwerpers uit deze landen ontwerpen bewust lokaal, duurzaam en zijn constant bezig met de ontwikkeling hiervan. Daarnaast hebben ze een feilloos gevoel voor stijl.

In het boek Northern Delights, – Scandinavian Homes, Interiors and Design zien we design classics, jonge talenten, losse producten en prachtige leefruimtes. Het boek bevat een geweldige selectie ontwerpen die onthult wat Scandinavisch design zo uitmuntend maakt. In een Scandinavisch huis voelt iedereen zich thuis.

Northern Delights, – Scandinavian Homes, Interiors and Design is hier verkrijgbaar.

www.naibooksellers.nl

Reageer op artikel:
Northern Delights: een boek om bij te watertanden
Sluiten