Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 10 feb 2018

Slapen onder het Noorderlicht: dit hotel in IJsland is adembenemend

In de laatste jaren is IJsland uitgegroeid tot een ongekend populaire vakantiebestemming. Het beeldschone en ijzig koude eiland is een droom voor natuurliefhebbers en mag daarom niet op je bucketlist ontbreken. Mocht je plannen hebben om dit eiland te bezoeken, dan weten wij nog wel een leuk hotel voor je, waar je kan slapen onder het adembenemend mooie Noorderlicht.

Ontdek het ION Adventure Hotel. Deze prachtige plek om te overnachten ligt op een kleine drie kwartier rijden vanaf de hoofdstad Reykjavik en alleen de weg er naartoe is al een bijzondere ervaring.

Slapen onder het Noorderlicht

Het hotel ligt op een tafelberg genaamd Hengill. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over het dal en de aangrenzende gebergtes. Vanuit sommige kamers kijk je zelfs over het wonderschone Thingvallavatn meer. Een mooiere plek om na een lange dag op te gaan slapen – onder het prachtige Noorderlicht – is er simpelweg niet.

Niet alleen de ligging is ongekend, ook het hotel zelf is van een hoog niveau. De ruime kamers zijn stijlvol en vol luxe. In het restaurant geniet je van de meest smaakvolle en perfect bereide Scandinavische specialiteiten. Na een smaakvol diner kun je aan de bar terecht voor een IJslandse afzakker en een panoramisch uitzicht over het schilderachtige landschap.

Ontspannen na een lange hike doe je door een eigen spa of sauna te reserveren. Zo kun je in alle rust genieten, bijkomen en tegelijkertijd genieten van de natuur. Vanuit het verwarmde buitenzwembad kijk je namelijk uit over het rauwe, maar wonderschone besneeuwde landschap van IJsland. Veel beter dan dit gaat het gewoon niet worden.

Hotel met een prijskaartje

Aan deze wonderschone slaapplek hang alleen wel een stevig prijskaartje. Afhankelijk van wanneer je gaat ben je voor een nachtje met z’n tweeën al snel tussen de 250 en 400 euro kwijt. Dat is niet niks, maar daar krijg je wel een ongekend mooie slaapplek voor terug.

Dit wil je ook niet missen:
dit hotel in Noorwegen heeft het allermooiste uitzicht ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Manners

Reageer op artikel:
Slapen onder het Noorderlicht: dit hotel in IJsland is adembenemend
Sluiten