Interieur 27 mrt 2016 Renée Leeuw

Geniaal: dit bed maakt zichzelf op

Hoewel het eigenlijk niet zoveel tijd kost, kunnen we het uit luiheid nog weleens ‘vergeten’. Toegegeven, je bed opmaken is niet het allerleukste klusje in huis en bovendien zijn de meningen over deze taak verdeeld. Zo zou het een stuk hygiënischer zijn om je bed te laten luchten en dus vooral niet op te maken. Anyway, voor velen is het opmaken van het bed één van die dagelijkse taken, die je graag uitbesteedt. Onze vrienden van Want zijn altijd op zoek naar slimme gadgets, die het leven een stukje vergemakkelijken. En ook voor dit klusje hebben zij een fijne hulp gevonden!

Zij tipten ons over het bed van OHEA, dat zichzelf opmaakt. Zodra je opstaat, gaat het bed zelf aan de slag. Het strijkt de lakens strak en schudt de kussens op zodat het er allemaal weer keurig uitziet. Onderstaande video laat zien hoe het bed werkt – met een dramatisch muziekje op de achtergrond.

Een beetje hulp bij het bed opmaken lijkt ons best fijn, maar aan dit OHEA bed zit wel een nadeel. Het bed is alleen verkrijgbaar met een standaard laken en je kunt dus zelf niet kiezen voor een andere look. Dus als je niet echt voor de looks gaat en vooral voor functionaliteit is het OHEA bed een prima keuze voor jou. Hebben? Je moet nog heel even afwachten tot het bed verkrijgbaar is, maar kunt wel alvast de catalogus bekijken.

Bekijk ook:

www.want.nl

Reageer op artikel:
Geniaal: dit bed maakt zichzelf op
Sluiten