Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 17 jul 2018

Nog meer planten bij de Aldi: vanaf donderdag scoor je een zomerplant in mand

Nu we met dit lekkere weer veel buiten te vinden zijn, kunnen we ook genieten van een paar mooie balkon- of tuinplanten. De Aldi speelt daar lekker op in, want deze week zijn er prachtige zomerplanten in een mand in de aanbieding. Dat wordt inslaan!

En het fijne is, ze zijn ook nog eens lekker goedkoop. Wij kunnen geen betere reden verzinnen om deze planten zo snel mogelijk in huis te halen.

aldi folder

Je hebt de keuze uit verschillende mooie planten, zoals de lavendel, salvia, verbena, gaura, scabiosa en nepeta. Zeggen die namen je he-le-maal niets? Gelukkig hebben we de afbeeldingen!

Zoals we van de Aldi gewend zijn, zijn deze zomerplanten in mand verkrijgbaar voor een klein prijsje. Voor €4,99 heb jij ‘m in huis. Of in de tuin, natuurlijk.

Nog meer planten uit de Aldi folder

Dit is niet de eerste keer dat de Aldi planten in de folder heeft. Vorige week waren deze schattige planten met leuke pot in de aanbieding. Misschien vind je ze nog wel in de winkel! Houd ook vooral onze Lidl en Aldi folder finds in de gaten voor nog meer leuke aanbiedingen van jouw favoriete budget winkels.

De beste interieur crushes, hacks en inspiratieboosts. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nog meer planten bij de Aldi: vanaf donderdag scoor je een zomerplant in mand
Sluiten