Tip: interieurstyliste Noëlle Baartmans opent de deuren van haar kantoor

Als jouw hart sneller gaat kloppen van natuurlijke items en kleuren, unieke vintage stuks, en design in combinatie met kleurrijke accessoires, dan hebben we een leuke weekendtip voor je. Sinds mei heeft interieurstyliste Noëlle Baartmans de deuren van haar kantoor aan de Gerard Doustraat in Amsterdam geopend – en daar shop je té leuke dingen voor je interieur.

Noëlle Baartmans ken je misschien van de fijne plaatjes op haar Instagram-account. Als die foto’s naar meer smaken, dan raden we je zeker aan om eens een kijkje te nemen in haar kantoor, want daar kan je tegenwoordig terecht voor nieuwe interieur-aanwinsten.

Reizen en interieur

“Met een achtergrond in styling en een liefde voor reizen is mijn passie voor interieur ontstaan. Mijn inspiratie en kennis doe ik op door het maken van ontdekkingsreizen. Ik doe niets liever dan het afstruinen van antiekmarkten in Frankrijk, architectuur bekijken in Spanje en kleuren bewonderen in Marokko,” laat Noëlle weten in een persbericht.

In de shop kom je dan ook allerlei unieke items van over de hele wereld tegen. Zo liggen er placemats uit de Provence, kaarsen en roomsprays uit Parijs, lampen uit Ibiza, keramiek uit Sevilla, T-shirts uit L.A., maar ook vintage finds uit eigen land en kussens en poefs die ze speciaal laat maken.

noelle baartmans winkel amsterdam
Bron: Noëlle
noelle baartmans winkel amsterdam
Bron: Noëlle

We plaatsen ‘m in de categorie ‘weekendtip’ omdat je alleen op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 18:00 zonder afspraak langs kunt komen. Wil je doordeweeks een kijkje nemen, dan kan dat alleen op afspraak. Je kunt dan overigens ook meteen een vrijblijvende afspraak maken voor interieuradvies, zodat je precies weet hóé je die toffe items in je eigen interieur combineert.

POP UP!

Leuk nieuws: van 1 t/m 6 juni 2021 is het kantoor van Noëlle geopend voor de Toral x Noëlle pop-up. Verwacht de verkoop van limited editions zoals kussens en poefs van Etro, keramiek van English Boys en uit Sevilla, T-shirts en sweaters van Daydreamer.

Adres: Gerard Doustraat 134, Amsterdam

Maak er meteen een shop-dag in Amsterdam van

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tip: interieurstyliste Noëlle Baartmans opent de deuren van haar kantoor
Sluiten