Wauw! Dit zijn de vijf nieuwste interieurtrends (ken jij ze al?)

Wauw! Dit zijn de vijf nieuwste interieurtrends (ken jij ze al?)

Het leuke aan je interieur is dat je het constant kan veranderen. Een nieuw likje verf aan de muur of een mooi nieuw accessoire bijvoorbeeld. Zeker als er hele toffe woontrends zijn, is het leuk om hier mee te spelen. En geloof ons, die trends zijn er. We delen de vijf nieuwste interieurtrends met je.

De nieuwste interieurtrends van het moment

Bohemian versieringen

Rue Mag

Eerlijk is eerlijk: deze trend moet je ding zijn. Voor alle boho-lovers onder ons is dit sowieso helemaal perfect. Of het nou een macramé-kleed, veren of andere frutsels zijn, het gaat een trend worden. Ook op Instagram zien we dit steeds meer. Je kan deze zelf verwerken door een heel wandkleed aan je muur te hangen of door leuke kussens – als je het klein wilt houden. Eén ding is zeker: het geeft zonder twijfel die bounty island vibes! Wij vinden ‘m tof.

Dit vind je misschien ook leuk: Dit zijn de tofste interieurtrends voor zomer 2018

Colour popping

Via Amara
Ibiza Boho Girl

In de modewereld zagen we colour blocking al vaker, nu komt colour popping ook onze woonkamer binnen gewandeld. Een super uitgesproken, toffe interieurtrend waarbij niks te gek is. Opvallende kleuren voeren de boventoon. Het gaat om de combinatie van kleuren en als je helemaal los wilt gaan, mix je ook print erbij. Streepjes, stippels, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Glimmend goud

Woon Editions

I ain’t saying she’s a golddigger. Toch komt goud, en dan vooral fel goud, weer helemaal terug als trend in het interieur. De metallic trend kwam vorig jaar op, nu is glimmend goud helemaal het ding. Heel leuk, want deze kleur brengt een bepaalde elegantie met zich mee. Koop een gouden deurklink, een gouden lamp of een glimmende lijst en combineer dit met bijvoorbeeld kobaltblauwe items voor een stijlvol ensemble.

Tropische sferen

Marcus Design
Sarah Kaye

Met een tropisch printje breng je de zomer sowieso in je huis, ongeacht het weer buiten. Het fleurt de ruimte letterlijk meer op, heel leuk! Kies voor een tof behang als je all out wilt gaan of voor een kussentje voor een wat subtielere f. Ook leuk om dit te combineren met wat echte planten.

Geometrische printjes

Mirjam
Remade With Love

Ook geometrische vormen of prints zijn helemaal in op dit moment. Een woontrend die je op allerlei manieren kan laten terugkomen in huis. Denk aan een kleedje met print of een complete muur met een geometrische vorm. Ook zo’n simpele vorm geeft al een stijlvol effect. We like!

En, welke nieuwe interieur trend gaan we terugzien in jouw interieur?

Meer over de laatste interieurtrends lezen?