Frederique Rekers
Frederique Rekers Slaapkamer 19 feb 2021

Kom tot rust met de nieuwe slaapkamergeuren van Swiss Sense

Geuren zijn erg belangrijk en al helemaal als ze je helpen om tot rust te komen. Hiervoor is je slaapkamer dé plek en daarom komt Swiss Sense met een slaapkamergeuren-collectie speciaal voor kostbare rustmomenten.

yoga houding met geurkaarsen
Bron: Swiss Sense

Slaapkamergeuren Moments

De geurencollectie van Swiss Sense heet ‘moments‘ en is gericht op de momenten in je slaapkamer als je na een lange dag in je bed ploft of ‘s ochtends de dag rustig wil beginnnen.

De collectie bestaat uit geurkaarsen, geurstokjes, interieursprays en olieën voor een oliediffuser. Deze zijn allemaal weer verkrijgbaar in verschillende rustgevende geuren. Er zijn vier normale geuren en twee limited edition geuren.

Forest Breeze

Dit is een bloemige en houtachtige slaapkamergeur die heerlijk is als jij wat extra rust wil in je slaapkamer. De geur ontstaat door een combinatie van citrus, munt, roos en ho-blad.

Forest breeze slaapkamergeur groen
Bron: Swiss Sense

Good morning sunshine

Dit is een verleidelijke geur door tonen van amber en vijgen. Heerlijk om mee op te staan!

Fresh linen

Fresh linen is een zachte en frisse geur in combinatie met de geur van witte lelies, tuberoos, bergamot en sinaasappelbloessem. Een fijne slaapkamergeur om in thuis te komen na een lange dag.

Summer night

Weer een verleidelijke geur in combinatie met een fruitige toon door neroli, lavendel en osmanthus blaadjes. De lavendel in deze geur helpt je om je extra te kunnen ontspannen.

Bron: Swiss Sense

De Limited Edition slaapkamergeuren zijn Inner peace en Happy remedy.

Inner peace

De naam zegt het al, dit is een geur voor innerlijke rust. Het is een rustgevende olie bestaande uit lavendel, mandarijn, eucalyptus, ylang ylang en cederhout.

Happy remedy

Dit is ook een olie en deze slaapkamergeur bestaat uit tinten van kalmerende ylang ylang met roos, neroli en mandarijn.

Geurstokjes in witte glazen pot van Swiss Sense
Bron: Swiss Sense

Geurstokjes

De geurstokjes komen in glazen flessen. De kleur van het flesje is afhankelijk van de geur die je hebt. Er zitten zwarte geurstokjes in voor een rustgevende sfeer.

Ze verspreiden een subtiele geur in je slaapkamer. Mocht je wat extra geur willen kan je ze af en toe draaien voor meer intensiteit. Voor €14,95 heb je 200 mililiter.

De geurkaarsen

De geurkaarsen komen in glazen potten en ook hier is de kleur van de pot afhankelijk van de geur die je wilt. Het is een luxe geurkaars die leuk staat in je kamer. Hij brandt tot wel 40 uur en voor €14,95 heb je één geurkaars.

Interieurspray

De interieurspray komt in een elegante matglazen fles met verstuiver. Als je hem wil gebruiken voor het slapengaan, kan je het best 30 minuten voor je wil gaan slapen sprayen. Voor €14,95 heb je 200 mililiter.

Olie diffuser hout
Bron: Swiss Sense

Olie diffuser

Deze elegante houten look kan echt een eyecatcher zijn in je slaapkamer. Hij heeft een zachte lamp waardoor er veel sfeer ontstaat.

Om hem te gebruiken voeg je een paar druppels olie uit de collectie van slaapkamergeuren toe en de geur zal zich door je kamer verspreiden. De diffuser kost €39,95 en één olie (15 mililiter) kost €6,95.

Leuk om te proberen: zo maak je zelf geurstokjes met essentiële olie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Swiss Sense

Reageer op artikel:
Kom tot rust met de nieuwe slaapkamergeuren van Swiss Sense
Sluiten