Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 19 feb 2017

Infographic: hier moet je op letten bij het indelen van je nieuwe keuken

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieur stylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Helaas is dit niet bij iedereen het geval en daarom willen we je graag een extra handje helpen.

Dit doen we door je dagelijks te laten binnenkijken in de mooiste interieurs van over de hele wereld, maar ook door handige tips te delen. Deze infographic bijvoorbeeld, die je helpt bij het indelen van je keuken. Zo wordt je zelf binnen no-time ook een soort van expert op het gebied van interieur styling!

Een nieuwe keuken is onwijs leuk, maar er komt ook het nodige passen en meten bij kijken. Want die ‘perfecte driehoek’ in de keuken waar iedereen het altijd over heeft, wat is dat eigenlijk precies? Deze handige infographic laat ‘t je schematisch zien. En ook de verhoudingen met de deur, je keukenkastjes boven je aanrecht en andere elementen worden op een slimme manier uitgelegd. Zo wordt de indeling van je keuken een piece of cake.


Bron: Fix.com Blog

MEER LEZEN
Bij een nieuwe keuken hoort natuurlijk ook een nieuw keukenblad. Wat voor een is afhankelijk van je smaak, maar óók van jouw liefde voor koken die wel of niet aanwezig is. Ga jij voor functionaliteit of juist voor styling? Wij helpen je met kiezen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Infographic: hier moet je op letten bij het indelen van je nieuwe keuken
Sluiten