Heb jij er al over nagedacht hoe we Nederland gaan inrichten?

Heb je er al over nagedacht hoe we Nederland gaan inrichten? Nee? Lees dan vooral even verder.

Normaliter zou je zo’n persoonlijk epistel niet op Roomed lezen. Maar nu wel, want ik denk dat het dit jaar heel belangrijk is dat iedereen met stemrecht op 15 maart een rood potlood in de hand neemt.

Op Roomed schrijven we – met veel liefde en passie – over interieur en alles wat daarbij komt kijken. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat we jullie, onze lezers, kunnen inspireren voor het creëren van een thuis. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar je familie en vrienden kunt ontvangen. Maar met die plek bedoelen we in dit artikel niet alleen je huis. We kunnen dit namelijk doortrekken tot heel Nederland.

Want 15 maart heb je de kans om je mening te laten horen. Het stemrecht an sich is al heel bijzonder en belangrijk: er zijn heel wat mensen op de wereld die jaloers zijn op het feit dat we in Nederland onze eigen regering kunnen samenstellen. Onze eigen keuze kunnen maken zonder dat iemand zijn of haar mening aan ons oplegt. En aankomende woensdag is het jouw kans om aan Nederland te vertellen hoe jij de ideale samenleving ziet. Een samenleving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Check vooral even Niet Stemmen Niet Zeiken. Hier vind je meer informatie, de juiste kieswijzers voor als je er nog niet helemaal uit bent en alle plekken waar je op 15 maart jouw mening kan laten horen. Go Democrazy!

Reageer op artikel:
Heb jij er al over nagedacht hoe we Nederland gaan inrichten?
Sluiten