Interieur crush: voeg een vleugje New York toe aan je interieur met een skyline sticker

I’d like to be a part of it, New York, New York… Persoonlijk ben ik verliefd op de skyline van New York. Er hangt al jaren een groot schilderij op mijn slaapkamer (die van de IKEA, inderdaad) waar ik als kind dromerig in staarde, maar waar ik inmiddels nog steeds van kan genieten.

Ja, ik wil naar New York. Zo snel mogelijk. Maar tot die tijd doe ik het maar met een zwarte muursticker om die New York feeling in mijn interieur te krijgen.

new york skyline sticker

Zo leuk! De bovenstaande skyline sticker zorgt ervoor dat New York ineens helemaal niet meer zo ver weg lijkt. De sticker is verkrijgbaar in tientallen kleuren, dus als je niet zo van zwart houdt is dat geen probleem. Dan bestel je toch lekker een witte, grijze of juist knalroze?

De grote skyline is 2,5 meter breed. Precies breed genoeg om boven jouw bank te hangen dus! Er zijn ook kleinere versies, van 1,4 meter en 94 cm lang. Je kunt de sticker weer gemakkelijk verwijderen, maar let wel op dat de sticker helaas niet herbruikbaar is.

Een New York skyline sticker kopen

Je koopt deze toffe skyline sticker op Etsy, bij verkoper danadecals. Is New York niet jouw favoriete stad? De webshop verkoopt ook veel skylines van andere steden!

Nog meer New York in je interieur:

Reageer op artikel:
Interieur crush: voeg een vleugje New York toe aan je interieur met een skyline sticker
Sluiten