Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kinderkamer 7 mei 2022

Hallo kinderkamer inspiratie: deze neutrale kinderkamer is alles behalve saai

Als je kinderkamer inspiratie opdoet op Pinterest of Instagram, lijkt het wel alsof elke kinderkamer nog kleurrijker is dan de ander. Terwijl dat helemaal niet jóúw stijl is, want jij houdt veel meer van een neutrale kinderkamer. We’ve got you covered, deze binnenkijker barst van de neutrale kinderkamer inspiratie.

Speciaal voor iedereen die wel van stijlvolle kinderkamers houdt, maar niet zo van felle en uitgesproken kleuren. En voor iedereen die denkt dat dat saai wordt: echt niet. Bekijk de onderstaande foto’s maar eens.

neutrale kinderkamer inspiratie
Bron: Bolaget
neutrale kinderkamer inspiratie
Bron: Bolaget

Neutale kinderkamer inspiratie

De basis van het interieur is de warme beigetint op de muur. Vanuit daar is er gezocht naar bijpassende meubels (hout is altijd goed) en is er veel wit gebruikt om de ruimte licht en open te houden.

Het fijne van zon neutraal kleurenpalet, is dat het zowel voor de babykamer als de kinderkamer kan. Beige is met zo veel verschillende kleuren te combineren, dat je er eigenlijk nooit op uitgekeken raakt. Dat maakt het een fijne, neutrale kleur waar je alle kanten mee op kunt. Als jouw kind ineens een andere lievelingskleur krijgt, is het dus geen probleem om daar op in te spelen.

kinderkamer vlaggetjes
Bron: Bolaget

Altijd feest

Pak er een notitieboekje bij en noteer: vlaggetjes in de kinderkamer zijn altijd een goed idee. Zo wordt elke dag een feestje. Deze stoffen slingers gaan lang mee en de kleur blijft mooi, zodat je kindje er zo lang mogelijk van kan genieten.

neutrale kinderkamer inspiratie
Bron: Bolaget
neutrale kinderkamer inspiratie
Bron: Bolaget

Het viel ons ook op dat in deze kinderkamer behoorlijk veel prints en posters aan de muur hangen. We vinden ze stuk voor stuk hartstikke leuk, maar onze favoriet is toch wel de yoga-poster op de onderste foto. Wat een originele manier om je kind al van jongs af aan de voordelen van yoga mee te geven.

Nog meer kinderkamer inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo kinderkamer inspiratie: deze neutrale kinderkamer is alles behalve saai
Sluiten