Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 10 jan 2022

Dit Scandinavische appartement heeft een prachtig neutraal kleurenpalet

Vind jij het wel fijn als een interieur meteen een gevoel van rust bij je oproept? Dan ben je wel benieuwd naar het appartement waar we vandaag binnenkijken. Het Scandinavische interieur dat je hieronder ziet heeft een neutraal kleurenpalet waardoor het kalmte uitstraalt.

Daarbij krijg je ook een fijn warm gevoel als je naar dit interieur kijkt door de aardse tonen die je in het neutrale kleurenpalet ziet.

Neutraal kleurenpalet voor een kalm interieur

neutraal kleurenpalet
Bron: Bolaget

Waar word je blijer van: de mooie, grote plafondlamp of die heerlijke bank die je hierboven ziet? Wij zijn er nog niet helemaal over uit. De woonaccessoires complementeren elkaar hier zo goed dat het lastig is om één ding ertussenuit te kiezen.

Het interieur is namelijk écht een totaalplaatje. Zo zie je natuurlijk ook blauw en geel hier terug naast neutrale kleuren. Dit zijn complementaire kleuren waardoor het interieur nog meer als één geheel in balans aanvoelt.

Daarbij hebben alle tinten die je hier ziet een warme uitstraling. Grijs heeft vaak een koele ondertoon, maar wanneer je het slim met warme kleuren combineert lijkt het zelf ook een warme toon.

Geen wit, wel rust in huis: dit zijn de mooiste neutrale kleuren voor je interieur

neutraal kleurenpalet
Bron: Bolaget

Een elegante eethoek

Zoals je ziet hoef je niet alles perfect recht te stylen om een chique sfeer te creëren. Het tafelkleed dat aan een kant langer over de tafel hangt en zelfs iets over de vloer sleept zorgt juist voor een elegante sfeer. Een kandelaar op de tafel mag dan niet ontbreken om die sfeer te omarmen.

slaapkamer bureau
Bron: Bolaget

Al heb je een klein bureau of een smalle werkruimte, een plant wil je in je home office hebben! Planten geven je werkproductiviteit namelijk een boost. Ook zorgen ze voor een frisse uitstraling in je interieur. Vooral in een wit interieur wil je graag wat groen zien.

Heel tof wat je hier ook ziet is hoe het tijdschrift over de ladder is gehangen. Wij moesten zelf nog eens beter kijken, want het lijkt bijna alsof er een schilderij tussen de treden is gestopt door de bladzijde waarop hij open hangt.

scandi slaapkamer
Bron: Bolaget

Wil je je minimalistische zwart-witte slaapkamer een zachtere uitstraling geven? Kies dan voor een stoffen hoofdbord. Natuurlijk wil je ook lekker zacht beddengoed zodat het er toch knus uitziet.

badkamer betonlook
Bron: Bolaget

Betonlook in de badkamer

Nog op zoek naar een rustige look voor je badkamermuur? Dan is de betonlook een toffe optie om te overwegen. Het grijs in het stucwerk heeft veel textuur waardoor het er niet saai uitziet en het geeft een stijlvolle touch. Combineer het met een mooie wastafel en je badkamer is simpel en elegant.

Dit Scandinavische appartement laat zien hoe stijlvol asymmetrie is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische appartement heeft een prachtig neutraal kleurenpalet
Sluiten