Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 21 sep 2018

Netflix tip: de serie Grand Designs is een echte aanrader

Heb je het ambitieuze plan om ooit een eigen huis te bouwen? Dan wil je vast van te voren weten hoe dat precies in zijn werk gaat. In de serie ‘Grand Designs’, die op Netflix te vinden is, volgt gastheer Kevin McCloud van het begin tot het einde mensen met plannen om zelf hun huis te bouwen met de allernieuwste technieken.

Het programma is Brits. Echt Brits. Maar eerlijk is eerlijk, dat heeft ook wel wat. Met het herkenbare deuntje begint elke aflevering met de introductie van een gezin dat we die aflevering gaan volgen. Meestal begint het gezin met niets. Een plan, of een stuk grond misschien. Stapje voor stapje wordt er een huis uit de grond gestampt.

Grand Designs met een indrukwekkend eindresultaat

Het leukste van alle afleveringen is misschien wel om te zien hoe veel er mis kan gaan tijdens zo’n verbouwing, en er dan tóch een prachtig, fashionable huis staat aan het eind van de aflevering. Elke keer weer. Indrukwekkend om te zien.

Benieuwd geworden? Hieronder zie je de trailer:

Zoals we al zeiden: écht Brits. Maar stiekem vinden we het super tof. Heb jij ook nog een Netflix tip over een serie of documentaire die we gezien móéten hebben? Stuur ons dan een tip naar [email protected], en wie weet zie je jouw tip de volgende keer voorbij komen.

Nog zo’n toffe serie op Netflix is de serie Amazing Interiors. Heb je die serie al gezien?

Netflixtip: bij ‘Amazing Interiors’ zie je de meest fantastische interieurs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix tip: de serie Grand Designs is een echte aanrader
Sluiten