Netflix tip: kijk déze serie als je binnen wilt kijken bij huizen die miljoenen kosten

Een groot zwembad in de tuin, een woonkeuken met kookeiland waar je u tegen zegt, zes slaapkamers en acht badkamers, een indrukwekkend uitzicht… als dit de eisen zijn van jouw toekomstige optrekje, dan weten we zeker dat je Selling Sunset op je to watch-list op Netflix moet zetten.

In de Netflix-serie Selling Sunset krijg je een kijkje in villa’s die, pak ‘m beet, 3 miljoen tot wel 40 miljoen waard zijn. En we kunnen alvast verklappen dat dat heel leuk is om naar te kijken.

Netflix tip: Selling Sunset

In Selling Sunset volgen we de makelaars van The Oppenheim Group, een makelaarskantoor in West-Hollywood dat zich bezig houdt met het verkopen van miljoenenvilla’s. En precies vanwege die miljoenenvilla’s vinden we het zo’n leuke serie om te kijken.

In de serie zien we ook drama, heel veel drama. De serie is immers gemaakt door dezelfde makers als The Hills en Laguna Beach – dus dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Maar ook als je niet zo’n fan bent van reality series vol drama, is het goed om daar even doorheen te prikken. Die huizen die je voorbij ziet komen, zijn het namelijk meer dan waard.

Het huis van 44 miljoen

Om maar een voorbeeld te noemen: in de serie komt het huis op de Instagram-post hierboven heel vaak in beeld. De villa staat beter bekend als Hillside, en het optrekje heeft een vraagprijs van een kleine 44 miljoen. Je hoeft je spaargeld nog niet te gaan tellen, want inmiddels in het huis verkocht.

Het huis wordt in het eerste seizoen al geïntroduceerd, waarbij het nog volledig in de steigers staat. Stukje bij beetje zie je dat het huis – oké, de villa – luxer wordt. En wat je uiteraard kunt verwachten bij deze prijs: het eindresultaat is adembenemend.

Begin augustus is seizoen 3 van Selling Sunset op Netflix verschenen. Je hebt dus drie seizoenen van 8 afleveringen om lekker te bingen – en geloof ons: als je eenmaal aan de serie begint, heb je ‘m zo uitgekeken.

Meer Netflix tips voor interieurliefhebbers:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Netflix tip: kijk déze serie als je binnen wilt kijken bij huizen die miljoenen kosten
Sluiten