Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 18 sep 2020

Netflix vrijdag: kijk ‘Get organized with The Home Edit’ voor een georganiseerd huis

Het is stiekem een droom van ons allemaal: een goed georganiseerde kast waar alles logisch is ingedeeld en ook daadwerkelijk netjes blijft. Clea Shearer en Joanna Teplin, eigenaars van het bedrijf The Home Edit zijn masters in het organiseren van 茅lke ruimte die ze maar zien – van een mega kledingkast tot aan een mini koelkast.

Dat is nog niet alles. Ze zijn ook nog eens bestsellerauteurs van The Home Edit boeken, waarin tips staan zodat jij ook jouw interieur zo netjes kunt krijgen. Voor de perfectionisten onder ons: vanaf 9 september 2020 is de serie ‘Get organized with The Home Edit’ begonnen op Netflix, en het is enorm satisfying om te kijken.

Must see: Get organized with The Home Edit

Intro The Home Edit
Bron: Netflix

Get Organized with The Home Edit is een interieur make-overshow, gebaseerd op het razend populaire Instagram-account, de website, de boeken en de merchandise-lijn met dezelfde naam. In de serie zie je dat Clea en Joanna in elke aflevering langsgaan bij twee klanten: een bekendheid en een burger, waarbij ze verschillende ruimtes een make-over geven met een focus op het opbergen van spullen op een logische manier.

Bekendheden van dit seizoen zijn onder andere Reese Witherspoon, Rachel Zoe, Khlo茅 Kardashian en Eva Longoria. Wat stiekem ook een andere reden is waarom we deze serie zo geweldig vinden. We kunnen namelijk ook direct binnenkijken in de prachtige huizen van deze bekendheden.

Probeer jij ook al jaren alles in huis goed op te bergen? Dan moet je de serie Get organized with The Home Edit zeker zien. Buiten het feit dat er ontzettend veel handige tips en tricks worden gedeeld, zijn Clea en Joanna ook erg komisch, waardoor het ook een leuke serie is om te kijken als je al tevreden bent met jouw manier van opbergen. Het mooie is dat ze hun werk met evenveel liefde doen voor zowel een bekend- als niet bekend persoon.

Ze hebben een enorme passie voor hun werk, dat is overduidelijk. Tijdens het kijken van de serie ben je zelf al aan het bedenken hoe jij het allemaal zou inrichten en opbergen. De meest simpele hacks helderen jouw wereld op en je vraagt je continu af hoe je daar zelf nooit op bent gekomen.

Before garage
Bron: Netflix
After garage
Bron: Netflix

Bekijk de before en after van een garage hierboven eens. Door het gebruiken van opbergdozen is er een enorm verschil te zien. De ruimte lijkt achteraf zelfs groter terwijl er meer spullen in de garage staan.

Ook niet geheel onbelangrijk: na het kijken van Get organized with The Home Edit ben je enorm gemotiveerd om jouw interieur eens goed aan te pakken. En dit keer doe je het met behulp van alle tips ook nog eens een keer 茅cht goed.

De serie heeft acht geweldige afleveringen en is te zien op Netflix. Bekijk hieronder de offici毛le trailer.

Meer interieur gerelateerde Netflix-tips

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken 茅cht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Netflix vrijdag: kijk ‘Get organized with The Home Edit’ voor een georganiseerd huis
Sluiten