Dit wil je zien: The Big Flower Fight is dé nieuwe must watch op Netflix

Als je houdt van enorme sculpturen met bloemen en lekker veel drama, zet dan The Big Flower Fight zo snel mogelijk op je must watch list op Netflix. De trailer van deze serie is net gereleased, en die belooft al veel goeds.

Precies waar we op zaten te wachten, want de hele Marie Kondo-serie voor de vierde keer opnieuw kijken is ook niet ideaal.

The Big Flower Fight op Netflix

Netflix stelt ons nooit teleur. Dus een spannende, vrolijke serie over het maken van immense sculpturen vol bloemen en planten, kom maar door.

De deelnemers van het programma strijden in tien koppels van twee om de meest indrukwekkende sculpturen in elkaar te zetten. Elke week wordt er één koppel geëlimineerd, totdat er drie koppels overblijven om een finale te spelen voor de hoofdprijs: een showcase van hun sculptuur in de Kew Royal Botanic Gardens in London

Als we de trailer zo bekijken, doet het ons een beetje denken aan een combinatie van The Great British Bake Off, Project Runway en Zumbo’s Just Deserts. Maar dan met bloemen en planten. We weten in elk geval één ding zeker: op 18 mei staat The Big Flower Fight met grote letters in onze agenda geschreven, want vanaf die datum kan je de serie op Netflix bekijken.

Bekijk hier de trailer

Benieuwd geworden naar de trailer? Hier kan je ‘m bekijken:

Ook leuk op Netflix:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: The Big Flower Fight is dé nieuwe must watch op Netflix
Sluiten