Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 21 mrt 2020

Deze Netflix-series moet je kijken als echte interieurliefhebber

Een lange tijd thuis zitten gaat op een gegeven moment behoorlijk vervelen en zelfs de interieurliefhebbers onder ons zijn op een gegeven moment wel klaar met het re-stylen van het interieur. Gelukkig is daar onze grote vriend Netflix om de pijn en de verveling een beetje te verzachten.

Netflix staat namelijk vol met toffe interieur gerelateerde series die je heerlijk kunt bingewatchen terwijl je thuis zit.

Netflix voor interieurliefhebbers

1. Tiny House Nation

Wonen in een tiny house is een droom van vele mensen. In de Netflix-serie Tiny House Nation worden families voorbereid op het wonen in een tiny house, want dat is natuurlijk heel anders dan in een normaal huis. In dit artikel lees je over de voordelen van wonen in een tiny house.

Niet alleen worden de families goed voorbereid, ook wordt hun tiny house omgetoverd tot een waar paleisje. Ons interieurhart gaat er sneller van kloppen. Van Tiny House Nation staan nu twee seizoenen op Netflix.

2. Restaurants on the Edge

In de gloednieuwe serie Restaurants on the Edge komen twee van onze favoriete dingen samen: interieur en eten. In deze serie zitten restaurants tegen de rand van faillisement en dat terwijl ze op de meest prachtige locaties zitten.

Drie experts op het gebied van eten en design nemen deze restaurants onder handen om ervoor te zorgen dat ze uit de problemen komen en weer een prachtig restaurant hebben. Er staat nu één seizoen op Netflix en wij hopen vurig op een vervolg.

3. Interior Design Masters

In Interior Design Masters strijden tien deelnemers voor een contract met een mega hotel in Londen dat hun leven voorgoed kan veranderen. Wat moeten ze hiervoor doen? De beste interieurdesigner in de competitie zijn.

De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan en in die strijd creëren ze de meest prachtige interieurs. En alsof dat nog niet genoeg reden was om te kijken; de deelnemers zelf zijn ook nog eens grappig en leuk.

4. Selling Sunset

Oké, bij deze serie ligt de focus misschien minder op interieur en veel meer op DRA-MA. Maar we love it! Selling Sunset is een reality serie over een makelarij. De makelarij heeft voornamelijk pittige bloedmooie dames in dienst en wanneer er een nieuwe vrouw wordt aangenomen om met hun te komen werken, moeten de andere dames daar niets van weten.

Het is een en al drama, bekvechten, messen in elkaars rug steken en juicy roddels. Maar tegelijkertijd verkopen ze ook de prachtigste huizen! Van Selling Sunset staat nu een seizoen op Netflix.

5. StayHere

Netflix-serie StayHere legt de focus op ‘shortterm rentals’. Wij kennen dat voornamelijk in de vorm van Airbnb. De mensen in dit programma willen maar al te graag hun huizen of bijhuizen voor korte periodes verhuren omdat ze zelf bijvoorbeeld een lange reis willen maken.

Twee experts helpen hen bij het perfectioneren en optimaliseren van hun huis zodat mensen hier graag willen blijven. Daar komen vervolgens de mooiste creaties uit! Er staat één seizoen op Netflix.

> Lees ook: AirBnb verhuren: tips om je huis zo goed mogelijk op te laten vallen

6. The World’s Most Extraordinary Homes

Last but not least is een persoonlijke favoriet. Dat komt natuurlijk voornamelijk door de meest prachtige en bijzondere huizen die in dit programma voorbijkomen. Maar wat zeker ook helpt is presentatrice Caroline Quentin die je gewoon optimaal ziet genieten van haar baan en de huizen waar ze komt. Een geweldig mens.

Van The World’s Most Extraordinary Homes kun je behoorlijk wat bingwatchen want er staan maar liefst drie seizoenen op Netflix!

Geen tijd om Neflix te kijken omdat je thuis moet werken?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze Netflix-series moet je kijken als echte interieurliefhebber
Sluiten