Netflix friday: Holiday Home Makeover with Mr. Christmas wil je zien

Christmaholics opgelet: in de nieuwe Netflix-original Holiday Home Makeover with Mr. Christmas werkt binnenhuisarchitect Benjamin Bradley (beter bekend als ‘Mr Christmas’) samen met een team van ‘elfen’ om gezinnen te helpen hun huis een bijzondere make-over te geven voor de feestdagen.

Zo toveren ze een huis tot een echte Ginger Bread huis, krijgt een brandweerkazerne een Kerst make-over ter ere van zijn overleden vader en zien we nog veel meer prachtige Kerst interieurs.

Dit kun je verwachten van Holiday Home Makeover with Mr. Christmas op Netflix

De Netflix-serie Holiday Home Makeover with Mr. Christmas is nu te streamen. Er staan vier afleveringen op waarin te zien is dat Benjamin en zijn team van ‘elfen’ vier verschillende huizen omtoveren tot een echt Kerstsprookje. Vier afleveringen betekent nú bingewatchen. Ik waarschuw je: als je eenmaal begint, kun je niet meer stoppen.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de serie:

Zo gaat Mr. Christmas te werk

Benjamin Bradley en zijn team hebben drie dagen om een huis volledig om te toveren – van binnen én van buiten (yup, net zoals die huizen die je altijd op Pinterest ziet). De eerste dag laat Mr. Christmas het gezin zien hoe ze zelf decoraties kunnen maken.

Op deze manier voelt de familie zich betrokken bij het proces en wordt het echt persoonlijk, en dat is natuurlijk waar het tijdens Kerstmis om draait: leuke herinneringen maken.

Zo zien we in de eerste aflevering dat Patrice hulp nodig heeft om haar moeder Angela (die 30 jaar all in gaat met Kerst) over te halen zodat de hele familie voortaan bij haar samenkomt.

Na de eerste dag wordt het gezin weggestuurd en werkt het team hard om het huis om te toveren tot een Ginger Bread huis. Zo komen er verschillende kerstbomen in huis te staan, wordt er een legendarische tafel gedekt en krijgen de trap en open haard een omlijning met prachtige slingers zodat ze écht opvallen.

Na drie dagen komt het gezin weer thuis en krijgen ze een rondleiding door hun ‘nieuwe’ magische huis.

Tips & tricks voor thuis

Het is niet alleen leuk om te zien hoe ‘gewone’ huizen magische make-overs krijgen waardoor gezinnen ontzettend gelukkig worden – ook krijg jij als kijker de beste tips van Mr. Christmas om jouw kerstdecoraties naar een hoger niveau te tillen.

Zo vertelt Benjamin dat een veel voorkomende fout met kunstkerstbomen is dat mensen niet de tijd nemen om de takken goed uit elkaar te halen en te vormen zodat er geen rare gaten in de boom komen.

Lees ook: Deze Kerst doe je het lekker zelf: een adventskalender maken doe je zo

Meer tips om je huis kerst-proof te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix friday: Holiday Home Makeover with Mr. Christmas wil je zien
Sluiten